Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit pe www.fluturas.net !

Acesta este site-ul oficial de cumparaturi online al brandului Fluturas.net in Romania.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana. Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora. 

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. și www.Fluturas.net se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra în totalitate,  in ceea ce priveste termenii si conditiile mentionate mai jos. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: fluturas.net@gmail.com Menționăm ca o data plasata comanda, Dvs acceptați în totalitate și irevocabil Termenii și condițiile site-ului www.Fluturas.net

Va multumim ca ne vizitati!

fluturas.net denumita ,,operator” va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica automat  acceptarea in totalitate, a termenilor si conditiilor de mai jos. Operatorul fluturas.net isi rezerva dreptul de a opera schimbari  in termenii si conditiile de utilizare a acestui site, oricând. Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre operator.

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.Fluturas.net;

VANZATOR: Fluturas Paper SRL cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, România, C.I.F.: RO 35871511, nr. telefon: 0748.060.896, denumita in continuare Fluturas.net

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.fluturas.net si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand Fluturas.net care se afla la adresa www.fluturas.net , prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre FLUTURAS.NET . In magazinul online FLUTURAS.NET sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare diferite produse. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online Fluturas.net

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului în magazinul online, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 1- 30 zile.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.fluturas.net  de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost trimise prin comanda online pe www.fluturas.net 

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online Fluturas.net și nu a mai comandat pana acum

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor cuprinse în acest document. Având în vedere acestea şi pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului www.fluturas.net se recomanda citirea completă a documentului.

www.fluturas.net işi asumă dreptul de a aduce modificări asupra conţinutului site-ului, modificări de structură, accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, poate limita accesul la anumite părţi din site sau facilităţi, precum şi accesul anumitor IP-uri, fără fără a trimite notificări către utilizatori sau terţe persoane. De asemenea, www.fluturas.net poate aduce modificări prevederilor care urmează fără notificare. Cea mai recentă versiune a acestui document va fi publicată în cadrul acestei pagini în cazul în care va suferi modificări.

Toate promotiile prezente pe site-ul www.fluturas.net sunt valabile in limita stocurilor.

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre, doar dupa plata integrala in avans a valorii comenzii actuale + valoarea transportului dus-întors - la comanda neridicata anterior de acesta.

Precizari prealabile 

ANUNT IMPORTANT: DIN CAUZA UNOR PROBLEME TEHNICE SURVENITE, S-AR PUTEA CA UNELE COMENZI SA NU FIE PROCESATE. NE PARE RAU PENTRU DISCONFORTUL CREAT! INCERCAM SA REMEDIEM TOTUL IN CEL MAI SCURT TIMP!

Preturile sunt exprimate in lei. La pretul afisat pe site se pot adauga costuri suplimentare din partea firmei de transport pentru taxa de zona, km suplimentari. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Acest Site este adresat doar persoanelor cu domiciliul in Romania. 

Orice modificări/ probleme tehnice apar în comenzile clienților, vor fi anunțate și în Termeni și condiții.  In cazul apariției unei probleme sau situații, defecțiuni tehnice, clientul nu are dreptul la cererea unor depagubiri sau sancțiuni de niciun fel,  dacă problemele au fost anunțate pe site, la Termeni și condiții, acesta având obligația sa se informeze în cazul apariției acestor situații chiar și după plasarea comenzii. 

În momentul plasării unei comenzi, clientul accepta în totalitate și fără drept de contestație, despăgubiri, daune-interese sau sancțiuni  - Termenii și condițiile de pe sit-ul www.Fluturas.net  Acestea se pot modifica oricând, neavând drept retroactiv.

În cazul în care nu există un contract încheiat între operator (www.fluturas.net) cu clientul/compania/societatea comercială, compania noastră își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

www.Fluturas.net iei rezerva dreptul de a limita accesul clientului la serviciul și de a șterge contul acestuia în cazul în care considera ca în baza comportamentului avut de către Client, accesul și existenta Contului Clientului ar putea prejudicia în vreun fel www.Fluturas.net

Fiecare persoana fizica sau juridica poate avea un singur cont.  Este interzisă partajarea unui Cont mai multor clienți. În situația în care se descoperă accese de acest gen www.fluturas.net iei rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la conținut și Serviciu.

www.fluturas.net poate limita capacitatea de achiziționare a unor produse sau serviciilor disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienți, fără o informare prealabila, dar cu restituirea sumelor de bani aferentă comenzii lor.

 Solicitarea de returnare a sumei aferente unei comenzi, prin procesatorul de plata, se considera ca fiind comanda anulată/stornata/ neprocesata din motive interne, iar  www.fluturas.net nefiind obligat la trimiterea altor informații prin alte metode de comunicare. în acest caz, mail-ul procesatorului de plata, fiind singurul mail trimis către client, prin care i se restituie banii și comanda fiind anulata/ stornata/ neprocesata.

Clientul poate efectua comenzile exclusiv pe site. 

Opțiunea de ridicare comanda de la sediu firmei, poate fi oricând modificata, fără notificări prealabile, atunci când situația interna o cere. În acest caz, comenzile achitate cu cardul pe site, vor fi anulate/stornate/neprocesate, iar banii achitați vor fi retrimiși în cel mai scurt timp posibil clientului înapoi prin procesatorul de plata selectat la plasarea comenzii. nu este nevoie nici aici, de nicio alta confirmare prealabila prin alte mijloace, decât mail-ul de la procesatorul de plata. Acesta va anunța stornarea banilor în contul/ cardul de unde s-a procesat plata.

Prin efectuarea unei comenzi, sunteți de acord intru totul cu Termenii și condițiile www.Fluturas.net  și fără niciun drept de a cere daune-interese sau sancțiuni împotriva operatorului www.fluturas.net

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online Fluturas.net are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de Fluturas.net ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar Fluturas.net ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs, livrare sau orice alte informații au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, Fluturas.net in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Fluturas.net poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial. Comanda cu produse noi se face direct pe site de către client, iar comanda veche se va anula.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.  

Comanda tine loc de contract!

Comanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare si formularul simplu de comanda.

Trimiterea comenzii implica o obligatie de plata, ridicarea comenzii si achitarea ei.

Taxele de transport (curierat rapid) sunt suportate de catre client.

In functie de setarile fiecarui monitor/imprimanta, culorile pot sa difere de culoarea reala a produselor existente pe stoc, dar si de la o comanda la alta. www.fluturas.net nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarea culorii si calitatii produselor primite de la furnizori!

Nu suntem responabili pentru eventualele greseli neobservate de catre client!

Fiecare utilizator/ client poate avea un singur cont.

www.fluturas.net nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.
Contravaloarea comenzii se poate achita: card bancar, transfer bancar, ramburs, cash la sediul societății noastre.

Cheltuielile de transport si ramburs sunt suportate de client.

Cumparatorul se obliga sa plateasca la primirea coletului produsele comandate.

www.Fluturas.net poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti. 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Reclamatiile clientului cu privire la necorespunderea calitativa/cantitativa a produsului/produselor livrate, trebuie facute intr-un termen de maximum 24 de ore de la livrare, obigatoriu in scris si trimise pe e-mailul societatii fluturas.net@gmail.com 

Renuntarea la cumparare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier si doar pentru produsele nepersonalizate. Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original cu toate accesoriile, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de aproximativ 30 zile calendaristice de la retur.

In cazul in care exista diferente cantitative constatate la momentul predarii -preluarii produselor se va intocmi un proces verbal de constatare, care va fi semnat de reprezentantii ambelor parti, repetam, reclamatia trebuie facuta in maxim 24 de ore in scris si trimisa pe e-mailul societatii.

Societatea va solutiona reclamatia clientului, dupa primirea si verificarea produselor returnate, iar in cazul in care considera reclamatia clientului intemeiata, va inlocui produsul/produsele defecte, pe cheltuiala clientului.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea si a nu-si asuma responsabilitatea produsului/produselor, a caror defectiune provine din manipularea lor gresita (inclusiv a firmei de curierat) ori datorita finisarii si confectionarii lor.

Societatea nu raspunde pentru produsul/produsele reclamate cu lipsuri cantitative, deficiente calitative daca acestea au fost revandute sau introduse in lucrari, ulterior receptiei.

Pentru produsele personalizate, clientul nu poate renunta la cumparare. Ordonanta nr 130 din 31 august 2000, republicata in 2008 prevede:

,,Art.10-Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit astfel: (…)

…………………………………………………………………………….

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate (…)”

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale unui utilizator sau de a altera/modifica continutul fluturas.net, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, rezervandu-ne dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz, vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

In cazul in care Fluturaș confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului www.Fluturas.net este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Fluturas.net nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, Fluturas.net nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania Fluturas paper, SRL, nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

Fluturas.net nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

Fluturas.net isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni și conditii.

Declinarea responsabilitatii

Operatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau greselile de afisare de pe site, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. Produsele prezentate sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi fata de imagini in orice mod ( culoare, aspect..etc).

Va rugam sa luati in considerare faptul ca este posibil sa existe diferente de culoare din cauza unor factori precum lumina, monitorul calculatorului, perioada printarii etc.

Totusi, fluturas.net nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor, precum si continutul acestui site este lipsita de erori, completa sau actuala.

In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost inca livrata, Operatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea comenzii si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Operatorul nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate pe site. 

Operatorul nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile.

In cazul in care suntem anuntati de furnizori ca produsul nu mai este in stoc, acest lucru ii va fi comunicat clientului care are 3 optiuni: 1. dupa comunicarea termenului oferit de furnizor pentru reintrarea in stoc, poate opta sa astepte pana la intrarea in stoc a produsului sau 2. isi poate alege alt produs de pe site, urmand a i se returna diferenta de bani daca pretul acestuia este mai mic, sau va plati diferenta daca pretul acestuia este mai mare, sau 3. poate cere returul avansului sau returnarea contravalorii achitate , retur care se va face conform prevederilor legii, dar nici o alta despagubire suplimentara.

În cazul în care situația interna a operatorului o cere în situatii precum: erori, defecțiuni, întârziere de funcționare, transmisie, actualizări date neprevăzute ca timp și acțiune pe site, pierdere informații,  transmitere incorecta stoc între magazin online și facturare, parte operațională de la sediu, internet, date transmise incorect sau orice alta problema intervine pe parcurs sau orice neîndeplinire de performanta site-ului - vânzătorul poate anula orice comanda, fără anunțarea expresa a clientului, dar cu mențiunea ca dacă clientul a plătit comanda, suma aferentă plății lui se va returna prin procesatorul bancar agreat de operator pentru procesare comenzi sau prin transfer bancar. Clientul nu va putea pretinde/solicita nicio alta despăgubire suplimentară/ dauna/ interese/ sancțiuni.

Valoarea maxima a obligatiilor Operatorului fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor 

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune/interese/ sancțiuni de niciun fel și nicicând.

Operatorul nu poate fi tinut responsabil in nici un fel, in fata nici unei persoane fizice sau juridice care utilizeaza Siteul sau Continutul.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, Fluturas.net isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in magazinul online, cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de anumite conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, Fluturas.net poate restrictiona accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienti pe adresa de email fluturas.net@gmail.com

In cazul comenzilor online cu ridicare de la sediul Fluturaș.net, termenul optim pentru ridicarea este de 48h in zilele lucrătoare. Ridicarea produselor deja plătite sa se realizeze în cel mult 14 zile calendaristice de la data informării în scris (e-mail/SMS) despre faptul că produsele comandate  pot fi ridicate din magazin. În cazul în care produsele nu vor fi ridicate în termen de cel mult 14 zile calendaristice, precum și din cauza faptului că Fluturaș.net nu poate asigura un stoc permanent al produsului și nici depozitarea acestuia peste termenul anterior menționat, se va considera comanda ca fiind anulată și se va returna Clientului suma achitată în avans, în contul din care a fost efectuată plata.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

Operatorul nu poate fi tinut responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. Fluturas.net  isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

- sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

- sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre Fluturas.net

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Aceasta sectiune are rolul de face transparente regulile de postare a recenziilor pe site-ul www.fluturas.net pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor in urma cumpararii sau utilizarii produselor.

Prin exprimarea unei recenzii legate de experienta dumneavoastra cu produsele ne dati dreptul de a gazdui, reproduce, si posta opiniile verificate, fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati /sancțiuni/ daune-interese catre utilizator/client sau catre o terta parte.

În cazul în care recenzia Dvs este postata oriunde, pe site, Facebook, google, Instagram, ete, dar fără a avea un contract de colaborare cu noi sau sau fără a fi clientul nostru real, ne rezervam dreptul de a demara demersurile legale cele impun a fi efectuate.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare maxim este de 30 zile, aproximativ, dar noi încercăm sa livram cât de repede, doar ca acesta este termenul limita din procedura firmei. 

In pagina fiecarui produs este afisat termenul aproximativ de livrare pentru acel produs. In cazul in care aveti mai mult de un produs in comanda si nu doriti sa le primiti in colete separate (si sa platiti cate o taxa de livrare pentru fiecare expeditie), termenul de livrare al comenzii va fi termenul de livrare cel mai lung dintre toate termenele de livrare ale produselor comandate.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare.

Produsele pentru care nu s-a ales serviciul de asamblare se livreaza neasamblate.

Livrarea va fi făcută abia după confirmarea comenzii Dvs printr-un mail separat. 

 

În cazul comenzilor cu ridicare de la sediul nostru, procedura firmei este următoarea:

1. comanda trebuie confirmată  printr-un mail separat trimis de noi, în termen de 1-15 zile lucrătoare. Atenție, a nu se confunda cu mail-ul primit la plasarea comenzii. 

2. După confirmarea comenzii, în termenul de mai sus de 1-15 zile lucrătoare, veți primi un SMS cu un cod de ridicare comanda.

3. Abia dupa primirea sms-ului clientul poate venii la sediul nostru pentru a-și ridica comanda. Menționăm ca trebuie sa aibă un cod special, trimis prin acel sms.

Termenul de livrare este de 30 zile. În cazul în care livrarea nu va fi posibila, clientul va fi informat pentru un alt termen de livrare. În cazul în care clientul nu este de acord cu noul termen de livrare, acesta are dreptul de a renunta la comanda, de a o anula. Dacă comanda anulată este achitata, se vor rambursa sumele de bani plătite, în termen de 30 zile de la anularea ei.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate catre Cumparator sau in sistem de Ridicare de la sediul Fluturaș.net, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalului Fluturaș.net

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora.

 

Politica de confidentialitate

Pentru a lansa o comanda prin intermediul acestui site, este nevoie sa ne furnizezi date personale ca: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail si alte informatii. Aceste date vor fi folosite pentru personalizarea si procesarea comenzilor sau pentru diferite anunturi (stadiul comenzii, confirmari de date).

Accesarea www.fluturas.net implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre Operator.

fluturas.net isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului fluturas.net este proprietatea Operatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente, enumerate mai sus, apartinand Site-ului  www.fluturas.net se pedepseste in coformitate cu legile in vigoare.

Continutul acestui website ( text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt propietatea fluturas.net si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Litigii

In caz de litigiu, se va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentatii lor. In cazul in care, rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Jud. Cluj.

 

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, telefon sau pe adresa de e-mail fluturas.net@gmail.com  atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. 

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, posta, facebook, google, etc. se va considera ca utilizatorul confera societatii noatre dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Dispozitii finale

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus.

Prin plasarea si confirmarea comenzii, Clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei. Utilizarea serviciului de catre Client si comandarea de produse implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Pentru utilizarea serviciului de înregistrare ca Utilizator se vor furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete. Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.fluturas.net, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanţei:

-comanda, împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare şi condiţiile sale specifice.

-specificaţiile Cumpărătorului, acolo unde este cazul.

-acceptarea Termenilor şi Condiţiilor.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau prin e-mail. Termenii şi Condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

www.fluturas.net este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.fluturas.net  garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic.

Aceste informaţii vor putea fi folosite de către www.fluturas.net  numai în scopul pentru care au fost introduse (pentru a putea trimite Cumpărătorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, newsletter etc.) numai cu acordul prealabil al clientului şi conform legilor în vigoare.

Începând cu data de 25 mai 2018 va fi aplicat Regulamentul European 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal. Indiferent că vorbim doar de stocarea anumitor informații privind persoanele fizice, sau de utilizarea acestora în diverse scopuri (crearea de profiluri, vânzarea bazei de date, monitorizarea persoanelor) parțile implicate au o serie de drepturi și obligații clar determinate.

Ca terminologie, când ne referim la date personale, ne referim la orice informație despre o persoană fizică, date ce pot duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele si prenumele, informații de localizare, informații despre adresă sau cod numeric personal, date privind locul de conectare la calculator, ip-ul conexiunii și dispozitivul de pe care se face conexiunea sau informațiile ce țin de cookie-uri.

Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se întelege orice operațiune efectuată asupra acestora. Aici intra colectarea, stocarea, reorganizarea, consultarea, modificarea, utilizarea sau transmiterea, dar și ștergerea sau distrugerea. Crearea de profiluri, pentru a evalua anumite aspecte personale (cum ar fi performanța la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, comportamentul, locul în care se află persoana fizică respectivă sau deplasările acesteia) reprezintă tot o operațiune de prelucrare.Operatorul de date cu caracter personal este acea persoană care stabilește scopurile și mijloacele prin care se vor prelucra datele cu caracter personal.

 

În cazul nostru, www.fluturas.net principalul beneficiar, cel a cărui protecție se asigură prin acest RGPD, este cetățeanul Uniunii Europene. În cazul în care i se solicită informații de genul celor menționate mai sus sau le furnizează de bună voie, trebuie să cunoască că dispune de o multitudine de drepturi. Regula de aur o reprezintă dreptul persoanei fizice de a nu-i fi prelucrate datele cu caracter personal, decât dacă iși dă consimțământul expres. Însă, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru încheierea unui contract cu operatorul pentru achiziționarea de bunuri online, obținerea consimțământului persoanei fizice nu mai este necesar.

 

FISIERE VECTORIALE

Pentru gravarea avem nevoie ca fisierul trimis sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

  • Sa fie realizat intr-un program vectorial ex.: Adobe Illustrator, Corel Draw..) si salvat .ai, .svg sau pdf editabil

  • Grosimea liniilor si a spatiilor sa fie de minim 0.15mm, iar capetele sa fie rotunjite, nu ascutite

  • In cazul textelor, acestea trebuie sa fie vectorizate (inserarea unui text simplu in program NU reprezinta vectorizarea lui)

  • Fisierul trebuie sa fie alb negru

  • Gravarea functioneaza doar pe linii de vector

  • NU se pot folosi fotografii

ATENTIE: spatiul pe care se graveaza este unul limitat si de o dimensiune relativ micuta, design-urile cu foarte multe detalii, cu linii apropiate, cu suprapuneri nu se pot grava deoarece nu permite spatiul. Va recomandam design-uri cat mai simple si aerisite.

Daca nu aveti formatul necesar va putem realiza noi,  contra cost.

CUM SUNT FOLOSITE DATELE FURNIZATE CATRE www.fluturas.net

Adresa de Email.

În cazul în care ne-ai furnizat Adresa ta de Email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la comanda si produsele și serviciile noastre de pe www.fluturas.net

Prenumele și Numele

Dacă ne-ai furnizat Numele și Prenumele tău, folosim aceste date pentru a întocmi contractele și facturile, awg-urile pentru serviciile ce ți le furnizăm. 

Adresa

Folosim adresa pentru facturare și pentru livrarea produselor comandate din magazinul online.

Numărul de telefon

Folosim numărul de telefon în momentul când ai plasat o comandă pentru a te putea contacta rapid în cazul în care apare o situație urgentă.

Numele companiei, CUI-ul și datele de facturare

Folosim aceste date pentru a întocmi factura și/sau contractul care stabileste colaborarea cu firma noastră. 

Partajarea datelor personale

www.fluturas.net nu furnizează datele personale către terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Mesajele de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre produse, materiale, tehnici și promoții. 

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.fluturas.net sunt transmise pe cale electronică, www.fluturas.net nu poate fi facută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, www.fluturas.net va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Folosirea cookie-urilor 

Site-ul  www.fluturas.net foloseşte Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseşte cookies pentru a colecta informaţii standard de înregistrare şi informaţii privind activitatea utilizatorilor. Informaţiile colectate sunt în totalitate anonime. Informaţia generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului, inclusiv adresa IP este transmisă către Google. Această informaţie este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori şi pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. www.fluturas.net nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului www.fluturas.net. În această situaţie, www.fluturas.net nu poate garanta funcţionalitatea completă a site-ului.    

Site-ul  www.fluturas.net  utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online, folosind opţiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a va arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe site.

Site-ul   www.fluturas.net   foloseşte Facebook Ads ca intermediar pentru marketing online. Facebook Ads foloseşte cookies pentru a colecta informaţii standard privind activitatea utilizatorilor pe site.  

www.fluturas.net certifică faptul că va respecta in continuare drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/ 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea are un caracter limitativ):

- dreptul de a cere, în mod gratuit, www.fluturas.net să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastră personale;

- dreptul de a cere, în mod gratuit, www.fluturas.net să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;

- dreptul de a cere www.fluturas.net să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;

- dreptul de a cere www.fluturas.net să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa fluturas.net@gmail.com

www.fluturas.net nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. Orice accesare a bazei de date cu informaţiile personale ale utilizatorului site-ului inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către www.fluturas.net a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului  www.fluturas.net sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

TERMENE. PENALITĂȚI

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunţe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care Vânzătorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, aceasta încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

FACTURARE. PLĂȚI

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

 -Livrare.

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile şi Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător dacă pe comanda este solicitat acest lucru, dar nu suntem responsabili de marfa după preluarea acesteia de către firma de curierat. sarcina transportului revine firmei de curierat.

-Transport-Ambalare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător şi Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu Bunurile şi Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.

Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanţii şi/sau partenerii săi de orice fel implicaţi în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligaţiile contractuale.

ACCEPTAREA CONTRACTULUI 

Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menţionate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificaţiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele şi Serviciile, excepţie făcând situaţia în care SC Fluturas paper SRL se va afla în imposibilitate din cauza unor factori de natură externă, caz în care acesta se obligă să ramburseze contravaloarea achitată de către Cumpărător.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPĂRATE

Potrivit Ordonanţei 130/2000 cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 şi OUG 174/2008 - privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, Cumpărătorul are dreptul de a denunţa unilateral Contractul la distanţă, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

 

Calitatea produselor este cea prevăzută în specificaţiile şi standardele tehnice ale producătorului. Imaginile şi specificaţiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Imaginile pot conţine elemente ce nu fac parte din pachetul produsului.

Cumpărătorul poate refuza la livrare bunurile care sunt deteriorate. Orice reclamaţie legată de calitatea produselor achiziţionate trebuie semnalată în scris pe adresa de mail fluturas.net@gamil.com în termen de maxim 2 zile. Soluţionarea reclamaţiilor se va realiza în raport cu prevederile legale în vigoare, în minimum 48 de ore de la livrare, dar nu mai târziu de 2 luni de la momentul înregistrării reclamaţiei, pe următoarele căi: repararea defectelor reclamate sau înlocuirea produselor reclamate. Returul mărfurilor neconforme de către Cumpărător se va face în colete sigilate şi însoţite de documentul de livrare şi numai după înştiinţarea şi obţinerea acordului Vînzătorului. Nu se acceptă retur produse ce prezintă urme de uzură, lovire, zgîrieturi, sau produse personalizate conform cerinţelor Cumpărătorului.

Returnarea produselor nu se va face cu plata ramburs, iar costurile de returnare a produselor vor cădea în sarcina Cumpărătorului. Rambursarea costului produselor returnate se va face de către Vânzător în termen de maxim 30 de zile de la primirea produselor înapoi, după verificarea prealabilă a conformităţii lor, într-un cont bancar comunicat de Cumpărător.

GARANȚII

Toate produsele comercializate de către site-ul www.fluturas.net  beneficiază de condiţii de garanţie legală în conformitate cu politicile comerciale ale producătorilor

www.fluturas.net  nu ofera nici o garanţie că produsele comandate de pe www.fluturas.net  vor satisface toate dorinţele Cumpărătorului cu privire la produsele comandate.

TRANSFER de  PROPRIETATE

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferată la momentul efectuării plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicată în comandă. Prin livrare se înţelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier, sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului. În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILĂ. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Prezentul document este supus legii române. Pe 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online.

Eventualele litigii apărute între Vânzător şi Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă, prin intermediul platformei SOL, la adresa https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage, sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente din Jud.Cluj, conform legislaţiei în vigoare. 

ALTE PREVEDERI

Părţile în contract vor fi considerate contractanţi independenţi şi nici uneia dintre nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligaţie pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii şi condiţiile din acest document înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părţile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decît prin înţelegere scrisă semnată de ambele părţi. 

Fluturas.net nu este raspunzatoare fata de utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

Fluturas.net poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

Fluturas.net isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice parte a continutului site-ului fara notificare prealabila a utilizatorilor.

Fluturas.net isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Fluturas.net isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de Fluturas.net, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu Fluturas.net un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine Fluturas.net sau partenerilor sai.www.fluturas.net  are dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment.
Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site, și nu are caracter retroactiv.

Fluturas Paper, SRL

RO35871511

Cluj-Napoca

flututas.net@gmail.com/ 0748 060 896