Informatii Livrare

Livrare

  1. Costuri de livrare
  • Gratuit, ridicare personala direct de la sediul din Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu, nr 21
  • Urgent Cargus – pret intre 21-25 lei, acesta depinde daca adresa de expeditie se afla intr-o localitate unde are sediu firma de curierat Cargus (retea de distributie). Pretul este valabil pentru colete ce nu depadesc greutatea de 1 kg. Daca se depaseste greutata de 1 kg  se adauga 2lei/kg in plus. In cazul in care adresa de destinatie se afla in alta localitate decat  cele in care au sediul firma de curierat , se platesc in plus km suplimentari de la cel mai apropiat sediu al curierului pana la adresa destinatarului. Fluturas.net nu-si asuma responsabilitatea pentru eventalele intarzieri sau neplaceri ( inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.  Prin Cargus, coletele ajung la destinatie in 1-3 zile lucratoare, aproximativ
  • Cheltuielile de transport sunt suportate de client.
  • Fan Courier – pret intre 22-3 lei, acesta depinde daca adresa de expeditie se afla intr-o localitate unde are sediu firma de curierat Fan Courier (retea de distributie). Pretul este valabil pentru colete ce nu depadesc greutatea de 1 kg. Daca se depaseste greutata de 1 kg  se adauga 2lei/kg in plus. In cazul in care adresa de destinatie se afla in alta localitate decat  cele in care au sediul firma de curierat , se platesc in plus km suplimentari de la cel mai apropiat sediu al curierului pana la adresa destinatarului. Fluturas.net nu-si asuma responsabilitatea pentru eventalele intarzieri sau neplaceri ( inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.  Prin Fan Courier, coletele ajung la destinatie in 1-3 zile lucratoare, aproximativ.

Cheltuielile de transport sunt suportate de client.

  1. Termenul de livrare

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare, acest termen poate fi diferit in cazul produselor personalizate sau in cazul produselor handmade, realizate manual.

Din momentul în care predăm coletul curierului, produsele pot ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (excepție sâmbătă și duminica și zilele de sărbători legale), la adresa pe care ne-ai transmis-o. Există totuși și situații în care coletul va ajunge la tine după mai mult de două zile, dar de regulă acest lucru depinde de curier. Din acest motiv nu putem garanta un timp minim de livrare.

  1. Conditii de livrare

Fluturas Paper  S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care nu se poate executa comanda trimisa de dvs,  din cauza ca produsul nu este diponibil, Fluturas Paper S.R.L. va informa clientul despre aceasta situatie. Fluturas Paper S.R.L. poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari.

In cazul in care Curierul nu poate avea acces in locatia de livrare, clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta comanda.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Fluturas Paper srl, la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii comenzii.

Detaliile de livrare ale produselor/serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Fluturas paper  s.r.l.., fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

  1. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri . Orice probleme tehnice sau defecte descoperite la deschiderea coletului trebuie aduse la cunostinta comerciantului in cel mult 24h de la data livrarii pe adresa de mail: fluturas.net@gmail.com