Cadouri de Craciun pentru parinti

Cadouri de Craciun pentru parinti

Cadouri de Craciun pentru parinti

Cadouri de Craciun pentru parinti

 Craciunul este, pentru toti, cea mai frumoasa perioada din an. Acele momente cand ne linistim cu totii, ne bucuram de cei dragi si petrecem timp de calitate si zile minunate impreuna. Ne bucuram enorm de toti cei care ne sunt aproape, dar si mai mult ca ii avem pe parintii nostri alaturi. Cea mai mare bogatie a noastra...oamenii care ne-au format, care ne-au crescut si educat. Tot ceea ce suntem azi, lor li se datoreaza. Si de multe ori ajungem sa cautam cadouri de Craciun pentru parinti, sa ii cinstim si sa ii bucuram in cel mai frumos mod posibil.

Atentia este cel mai frumos cadou pe care il putem oferi cuiva. Iar ei, parintii nostri, merita sa aiba parte de tot ce le putem oferi mai bun. Sa ii „cadorisim” de fiecare data cand avem ocazia, atat cu lucruri materiale, cat si cu cele spirituale. Pentru perioada urmatoare, Fluturas va propune sa testati si sa comandati cele mai dulci cadouri. Si sa ii incantati cu o mica atentie pe cei care v-au fost mereu alaturi.

Ciocolata disponibila pe site-ul nostru este pe 3 variante: ciocolata mica, ciocolata medie si ciocolata mare. Desigur ca avem si varianta standard (dintre ciocolata disponibila pe site-ul nostru cu etichetele extrem de dragute, realizate complet de catre echipa noastra), sau varianta personalizata cu orice doriti – poza, text, design, idei unice.

Adevarul este ca ciocolata, indiferent de dimensiune, este o idee buna in orice situatie. Ciocolata mica are dimensiune de 3,3x3,3 cm aproximativ si, in functie de stoc, poate sa fie cu lapte, menta, ciocolata 55% cacao sau caramel sarat, aleasa aleatoriu, cu staniol auriu. Cele mai apreciate produse din aceasta categorie sunt Ciocolata mica Sarbatori fericite, Ciocolata Merry Christmas and Happy New Year, Ciocolata Mica Am cea mai faina familie. Mesajele pentru parinti sunt si ele prezente pe site-ul nostru, unde gasiti produse cu texte superbe, precum Ciocolata Mica Te iubesc mama sau Ciocolata Mica Te iubesc tata.

Ciocolata medie are o dimensiune de 9,5x7,5 cm aproximativ, fiind ciocolata cu lapte, delicioasa, calitate premium. Toti clientii nostri sunt incantati cand gusta bucatica de ciocolata si raman surprinsi de calitatea sa. De asemenea, ne-am gandit ca merita sa cream mesaje unice. Si astfel, am realizat un design special, cu mesaje unice, precum este Ciocolata Omul pe care-l iubesti, Ciocolata Am cel mai fain frate sau Ciocolata Esti pretioasa, sotia mea. Desigur ca nu lipsesc nici etichetele cu mesaje „Te iubesc” pentru parinti, mesaje de care avem atata nevoie zilnic. Iar produsele noastre „vorbesc” in locul tau.

Desigur ca un loc special il are ciocolata personalizata, ce poate fi realizata pe diverse dimensiuni. Ciocolata personalizata pentru parinti aduce zambete de bucurie, parintii se vor bucura ca v-ati gandit la ei cu atentie si ati realizat ceva unic, conform gandurilor si sentimentelor voastre. Asa cum am mentionat, putem crea noi un design sau putem lucra pe design-ul oferit de dvs. Veti impresiona cu aceste produse!

O idee noua o reprezinta si felicitarile de Craciun. Puteti insoti ciocolata cu o felicitare potrivita, unde sa va scrieti gandurile catre ei. Astfel, credem ca ati reusi sa ii ungeti pe suflet cu cele mai faine povesti si amintiri. Vor pastra pe vecie aceste atentii atat de speciale pentru ei!

Alegeti cadouri de Craciun pentru parinti de la Fluturas!