ceara verde pentru sigilii

Ceara verde pentru sigilii

Ceara verde pentru sigilii

Sigiliile de ceara completeaza perfect imaginea unei invitati sau a unui proiect special, aducand originalitatea si atentia la detalii in ochii destinatarului. Este un detaliu special care poate spune multe despre efortul pe care l-ati depus in realizarea produsului final. Sigiliile de ceara pot fi obtinute prin doua metode. Prima: le puteti achizitiona direct de pe site-ul nostru, gata facute, model si culoare la alegere. A doua optiune este sa le faceti voi, asa le personalizati si le dati viata cu mana voastra, proiectul avand o poveste in spate. Ceara verde este cea mai cautata.

Pentru proiectele care cuprind un design ce prezinta elemente din natura si nu numai, va recomandam ceara verde pentru sigilii. Ceara verde pentru sigilii este printre preferatele voastre si asta se vede zilnic in coletele care pleaca de la noi catre voi.

In portofoliul fluturasului gasiti patru nuante de verde: ceara verde padure, ceara verde smarald, ceara verde olive si ceara verde pudrat. Am adus si am ales cu atentie fiecare nuanta in parte, astfel incat sa satisfacem fiecare dorinta si fiecare cerere primita de la clientii nostri.

Ceara verde padure se potriveste de minune cu un plic mai deschis la culoare, nuanta fiind una inchisa, contrastul creat este unul superb. Ceara verde padure este printre preferatele voastre dat fiind cererile foarte mari. Ceara verde padure este intr-o nuanta inchisa, exact ca intr-o padure deasa plina de liniste si ciripit de pasarele.

Ceara verde smarald este o alegere fina si rafinata. Ceara are o nuanta superba de verde, exact ca safirele verzi sau ca smaraldul, de aici si denumirea. Ceara verde smarald se potriveste de minune pentru niste sigilii care inchid o invitatie eleganta si cu care nu puteti da gres.

Ceara verde olive completeaza perfect o invitatie boho si nu numai. Este un verde superb care iti aminteste de maslinele proaspetele culese de pe plantatii si se incadreaza perfect in foarte multe situatii si proiecte.

Ultima, dar nu cea din urma nuanta de verde, este ceara verde pudrat. Am ales aceasta nuanta in special pentru invitatiile de botez, dar se potriveste si in cazul invitatiilor de nunta, in functie de design. Este un verde prafuit, usor sters, nu foarte puternic ochiului.

Toate nuantele pentru ceara verde sunt superbe si gasesti o nuanta pentru fiecare stil si gen de proiect. Ceara verde pentru sigilii este si cea mai comandata dintre culorile de la ceara fluturasului. Probabil nuantele de verde nu o sa se demodeze niciodata si functioneaza in nenumarate proiecte.

Ceara verde pentru sigilii este superba in combinatie cu un sigiliu de alama ce are ca model o crenguta, ramurele sau modelele noastre cu arborele dragostei sau copac.

Batoanele de ceara verde pentru sigilii se gasesc pe site la pretul de 5,5 lei/bucata. Acesta are diametrul de 1,1 cm, iar dintr-un baton se pot obtine aproximativ 10-12 sigilii de ceara. Batonul de ceara vcrde se poate folosi atat pentru pistolul de ceara, cat si taiat bucatele si topit in lingurita pentru ceara. Acestea sunt disponibile pentru comanda online si se vand la bucata.

Asteptam cu drag comanda ta!