Plicurile albe

Plicurile Albe

Plicurile Albe

 De-a lungul timpului Fluturas si-a creat un catalog mare si atractiv din toate punctele de vedere: diferite dimensiune, un numar impresionant de culori. Fluturas are cele mai multe culori de pe piata in ceea ce priveste plicurile colorate. Ne mandrim cu mostrarul nostru ce insumeaza peste 30 de nuante. Cum suntem atenti la detalii si la dorintele voastre, nu puteau lipsi din catalogul nostru nuantele la plicurile albe.

Plicurile albe ar putea fi considerate banale, insa sunt pline de eleganta, rafinament si pot scoate o invitatie din anonimat. Plicurile albe accesorizate corect pot fi cu adevarat spectaculoase.

Exista o cerere mare din partea voastra, astfel ne-am gandit sa avem mai multe variante in momentul in care doriti sa alegeti un plic alb. Nuantele disponibile la plicurile albe sunt trei: alb simplu, alb texturat si alb sidefat.

In ceea ce priveste plicul alb simplu, acesta este disponibil pe sapte dimensiuni, mai exact pe toate dimensiunile pe care fluturas le are in portofoliu.

Plicul alb este un plic destul de gros, de aproximativ 100gr, nu este transparent si este confectionat dintr-un carton mat, fara nici un fel de striatii sau efect. Plicul alb C6 se potriveste de minune la o felicitare, la o scrisoare, dar poate fi utilizat si ca plic pentru darul de nunta,  dimensiunea fiind una potrivita, dar si atunci cand vreti sa faceti o alegere clasica asupra culorii.

Plicul alb texturat este un plic mai spectaculos. Grosimea cartonului este de aproximativ 140 gr, iar textura este mata cu cateva striatii pe exterior. Plicul alb texturat il gasiti disponibil pe patru dimensiuni, cele mai utilizate si anume: plicul C6, plicul I8 si plicul patrat 130x130 mm si 155x155mm. Acestea se potrivesc de minune cu o invitatie din mai multe categorii. Acesta poate fi accesoriul unei invitatii soft, vintage, minimalista, dar si a uneia modern si plina de culoare.

In ceea ce priveste plicul alb sidef, parerile sunt impartite. Unora nu li se potriveste, insa altii le adora si le achizitioneaza constant. De aceea acest produs a ramas si va ramane disponibil in catalogul nostru si pe viitor. Sideful din textura acestuia este unul superb, potrivit pentru cei care doresc sa de-a un touch special invitatiei sau proiectului sau. Acesta este disponibil pe cele patru dimensiuni, cele mai utilizate. La baza plicul alb sidefat este construit pe un carton mat, de aproximativ 100 gr in cee ace priveste grosimea. Pe exterior este sidefat, sclipiciul fiind unul alb, exact ca nuanta plicului, combinandu-se impecabil in rezultatul final. Plicul este sidefat doar la exterior, in interior fiind alb mat. Plicul alb sidefat nu este un alb imaculat pe exterior, ci unul usor murdar, dar extrem de frumos, iti garantam.

Lipirea plicurilor albe este gumata, iar clapeta acestora, indiferent de dimensiunea aleasa, este in V. Iti recomandam ca in momentul in care alegeti dimensiunea sa masori invitatia, scrisoarea sau proiectul pe care doresti sa il bagi in plic, astfel incat sa se potriveasca. Recomandarea noastra este ca aceasta sa fie cu 4-6 mm mai mica decat dimensiunea plicului, astfel incat hartia sa intre si sa iasa cu usurinta din plic.

Promitem ca in realitatea toate nuantele la plicurile albe sunt mult mai frumoase decat in poze! Asteptam comanda ta!