Comanda din timp Felicitari de Craciun!

Comanda din timp Felicitari de Craciun!

Comanda din timp Felicitari de Craciun!

Comanda din timp Felicitari de Craciun!

Se apropie cea mai frumoasa perioada din an. Suntem convinsi ca si voi sunteti la fel de incantati precum suntem noi. Craciunul este una dintre cele mai frumoase Sarbatori. Pentru noi inseamna familie, bucurie, dorinta de a darui si de a fi aproape de cei dragi.  

In aceasta perioada suntem cu totii incantati atunci cand primim atentii cu design special, handmade. Iar Fluturas.net e locul perfect de unde puteti cumpara toate materialele de care aveti nevoie pentru proiectele voastre.

Plicuri

Plicurile colorate reprezinta alegerea perfecta pentru a impresiona. Diversitatea dimensiunilor si nuantele colorate va garanteaza ca aici veti gasi ceea ce cautati. Plic auriu, plic argintiu, plic verde, plic rosu, plic negru. Toate acestea sunt extrem de apreciate si foarte comandate in perioada aceasta. Ne bucuram!

Sigilii de ceara si ceara

Sigiliile de ceara deja realizate de noi, indiferent ca sunt la bucata sau la set, reprezinta retusul final al proiectelor voastre. Modelele de Sigilii tematice - Sigiliu/ Stampila Mos Craciun, Sigiliu/ Stampila de alama Cadou, Sigiliu/ Stampila Brad de Craciun, Sigiliu/ Stampila Om de zapada pot fi realizate pe orice nuanta de ceara.

Ceara disponibila la noi pe site – ceara rosie, ceara verde padure, ceara argintie, ceara aurie, ceara bronz, ceara cupru. Abia asteptam sa realizam comenzile voastre!

Felicitari de Craciun

Desigur ca acestor 2 elemente – plic + sigiliu, le lipseste ceva extrem de important. Felicitarile de Craciun – care pot fi personalizate sau nu. Ne bucuram ca oamenii inca pun pret pe scrisorile de mana. De aceea noi va oferim posibilitatea de a comanda aceste produse tematice, direct de la noi de pe site.

Ca rezultat, am creat aceste produse. Sunt felicitari realizate in intregime de catre echipa noastra. Iubitorii de animale vor aprecia Felicitarea Craciun fericit catelus, iar corporatiile vor putea folosi Felicitarea Fulg de nea auriu, Felicitarea Craciun fericit. Pentru partenerii de business recomandam Felicitarea Sarbatori binecuvantate sau Felicitare craciun Merry Christmas Gold.

In semn de recunostinta pentru oamenii din viata noastra am pregatit diverse modele : Felicitarea S-a nascut Hristos, Scrisoare pentru Mos Craciun, Felicitarea Ho ho ho, Felicitare - Craciun vesel, Felicitari Craciun - Hai afara la zapada, Felicitare - Craciun fain, Felicitare - Mosu' e pe drum.

          Noutatea anului este ca putem personaliza Felicitarile de Craciun dupa bunul vostru plac si dupa ideile voastre. Stim ca veti aprecia aceasta idee, atat voi cat si angajatii, partenerii vostri de afaceri sau colaboratorii.

Oamenii inca iubesc sa scrie notite, scrisori de mana. Pentru un plus de eleganta si valoare a companiei, multe firme apeleaza la noi sa le realizam cele mai frumoase Felicitari personalizate de Craciun. Si ne bucura asta, mai ales ca va putem realiza cele mai frumoase atentii pentru firma voastra. Stim ca e o perioada aglomerata si tocmai din acest motiv ne bucuram ca putem sa va ajutam la economisirea timpului.

          Ne dorim ca toti clientii sa fie bucurosi de achizitiile de la Fluturas.net. Colectiile noastre abia asteapta sa ajunga la voi, sa vedeti cat de frumoase sunt plicurile, ceara, sigiliile, felicitarile si toate celelalte produse disponibile. Comanda din timp Felicitari de Craciun – personalizate sau standard!

 

Felicitare Craciun corporate -Merry Christmas Gold