Cadourile corporate de Craciun

Cadourile corporate de Craciun

Cadourile corporate de Craciun

Cadourile corporate de Craciun

Se apropie cea mai frumoasa perioada a anului, pentru multi dintre noi. Da, Craciunul si sarbatorile de iarna sunt aproape si incepem sa ne gandim la diferite lucruri care sunt importante pentru fiecare. Pentru majoritatea dintre noi cadourile sunt importante si incercam sa le luam din timp pentru a nu fi stresati pe ultima suta de metri, negasind ceea ce ne dorim pentru fiecare persoana draga din viata noastra. Pe langa cadourile pentru cei dragi, unii trebuie sa se gandeasca si la colegi sau la angajati. De aceea am venit cu cateva idei simple si frumoase pentru cadouri corporate de Craciun.

Fiind o perioada incarcata pentru majoritatea dintre noi, recomandam sa va ganditi si hotarati din timp pentru a nu intampina intarzieri si cadourile sa fie gata la timp. Nu uitati ca si cei de la firmele de curierat sunt foarte incarcati si solicitati, de asta trebuie sa luati in calcul si zilele de livrare in termenul final. In mod normal pe langa termenul de executie al produsului comandat,  termenul de livrare de la preluarea coletului este de 1-3 zile lucratoare, dar pot exista intarzieri in perioadele foarte incarcate ale anului.

Un prim produs pe care il recomandam si poate fi folosit pentru cadourile corporate de Craciun, este ciocolata personalizata. Avem mai multe variante la acest produs. Puteti comanda ciocolata personalizata cu modele tare faine create de noi, acestea sunt standard le gasiti pe site la categoria de ciocolata. Din toate aceste modele ne-am gandit sa cream niste pachetele formate din opt bucati de ciocolata diverse modele de Craciun pentru a primi un produs mai complet si frumos impachetat intr-o folio inchis cu un sticker de Craciun superb. Aceste produse fiind standard cu design prestabilit, sunt mereu pes toc, termenul lor de livrare fiind standard, de 1-3 zile lucratoare.

O alta varianta de ciocolata personalizata este cea cu design-ul dorit de voi. Putem sa facem ciocolata cu logo-ul companiei, cu un mesaj frumos sau cu numele destinatarului. In principiu se poate realiza cu orice doriti, dar se discuta punctual cu colega noastra de la design, astfel gasind cea mai buna si lizibila varianta. Ciocolata personalizata are termen de executie 1-10 zile lucratoare, gata in functie de perioada in care este data comanda.

Daca te-ai decis sa comanzi ciocolata personalizata pentru cadourile corporate de Craciun, iti recomandam sa completezi cadoul perfect cu traditionala felicitare de Craciun. Asadar, fluturasul s-a gandit sa aduca o categorie de felicitari de Craciun care pot fi si personalizate dupa cerintele tale . Gasesti la categoria de felicitari cele mai faine modele create special pentru toate tipurile de cadouri. Poti opta pentru felicitarile standard cu model si spatiu liber creat pentru a nota gandurile tale scrise de mana. Dar poti sa optezi sa personalizezi aceasta felicitare cu un text pe care il vom aranja noi digital pe felicitare, astfel incat sa fie totul in acest ton.

Indiferent de alegerea ta, asteptam cu drag comanda pentru a crea impreuna cele mai faine idei la cadourile corporate de Craciun!

Cadourile corporate de Craciun