Hartia de matase

Hartia de matase

Hartia de matase

Hartia de matase

            Printre minunatele produse ale Fluturasului se numara si Hartia de matase. Mereu la dispozitia clientilor, dupa ce am remarcat dorintele voastre de a detine si acest produs, ne-am conformat si...ne-a placut atat de mult, incat acum avem o multitudine de nuante superbe. Multe, colorate sau versatile, adoram acest produs pentru modalitatile sale multiple de folosinta.

Hartia de matase poate fi folosita pentru a impacheta un cadou, fiind pusa in interiorul unei cutii sau a unei pungi. De asemenea, poate fi folosita in diverse proiecte creative, iar rezultatul va fi unul elegant si de efect. Clientii nostri comanda mereu acest produs, suntem convinsi ca si ei adora multitudinea de nuante disponibile.

Hartia de matase Colectia Color este cea mai colorata si numeroasa colectie din aceasta gama. Suntem convinsi ca veti gasi nuante care sa va placa! WOW! Am realizat ca avem 30 nuante disponibile si astfel putem garanta ca exista un paletar larg de culori si o sa gasiti o nuanta preferata. De la hartie verde, albastra, roz, rosie, nuante nude sau neutre, pe toate le gasiti la noi.

Cele mai apreciate nuante de catre voi, clientii nostri, sunt cele pentru Hartie de matase Verde Olive / set 10 buc, Hartie de matase Alba /set 10 buc (0.60lei/buc), Hartie de matase Neagra /set 10 buc (0.65lei/buc), Hartie de matase Mov pastel /set 10 buc, Hartie de matase Ivoire/Vanilie - set 10 buc, Hartie de matase Roz /set de 10 buc, Hartie de matase Albastru Royal/set 10 buc, Hartie de matase Ocru/set 10 buc.

           Colectia Luxury a hartiei de matase cuprinde 3 culori metalizate: Hartie de matase Auriu metalizat /set 5 buc, Hartie de matase Bronz metalizat /set 5 buc, Hartie de matase Argintiu metalizat / set 5 buc. Aceste nuante sunt extrem de apreciate de clientii nostri datorita elegantei lor si a diversitatii prin care pot fi folosite. E o colectie speciala, si, de retinut e faptul ca nuantele de auriu, bronz sau argintiu metalizat, sunt doar pe o fata.

          Colectia Fashion vibreaza. Nuante puternice, pastelate, colorate. Sunt printre favoritele noastre: Hartie de matase Inimioare /set 5 buc, Hartie de matase Bucuria copilariei /set 5 buc, Hartie de matase Magia Noptii /set 4 buc, Hartie de matase Dungi Colorate/set 5 buc. Adoram aceste seturi si vi le recomandam si voua.

            Hartia de matase poate fi folosita pentru ambalarea cadourilor, coletelor, pungilor cadou, flori de hartie, ghirlande, pom-poms, ambalare buchet flori, ambalare bijuterii, etc. Este acel-ceva ce lipseste fiecarui colet. Denota eleganta, iar noi va recomandam ca produsele voastre sau cadourile sa aiba parte de asa ceva, sa fie invelite intr-o astfel de hartie. O sa surprindeti destinatarul, suntem convinsi!

La Fluturas gasiti produse de papetarie care va ajuta in realizarea proiectelor voastre creative – plicuri, ceara, sigilii de alama, hartie de matase, ciocolata personalizata, panglici, felicitari si altele. Ne laudam ca suntem compania din Romania cu cele mai multe optiuni privind plicurile, in functie de dimensiuni si nuante.