Sigilii de alama

Sigilii de alama

Sigilii de alama

Sigilii de alama

          Am creat aceasta categorie pentru a veni in ajutorul mirilor, mai ales. Consideram ca orice invitatie de nunta trebuie sa fie accesorizata. Plicul, printul invitatiei si sigiliul de ceara conduc la un rezultat minunat si la moda. Va recomandam sa folositi sigilii de alama de la Fluturas pentru rezultate extraordinare.

            Sigiliile de alama disponibile sunt de 3 tipuri: sigilii standard, sigilii semi-personalizate si sigilii personalizate. Sunt create in intregime de catre echipa Fluturas, iar design-ul creat e rezultatul interactiunii cu voi, clientii nostri, care si-au exprimat interesul si dorintele.

            Sigiliile standard sunt create special pentru clientii nostri, pentru evenimentele atat de iubite, apreciate si asteptate.  Avem multe modele frumoase, create de noi. Se pot folosi pentru invitatiile de nunta, invitatiile de botez, felicitari, gift vouchere sau scrisori si documente importante.

Cele mai comandate sunt Sigiliu / Stampila Cu drag, Sigiliu/stampila de alama Rozmarin, Sigiliu de alama Crin imperial, Sigiliu / Stampila Copac, Sigliul de alama Ramurele. Acestea sunt stampile de alama, cu diametrul de 25 mm, fiecare vine accesorizata cu un maner de lemn maro si intr-o cutiuta eleganta. Arata minunat pe orice culoare de ceara si in combinatie cu multe culori si texturi de plicuri.

             Sigiliile semi-personalizate fac parte din colectia de stampile create de catre echipa noastra, pentru a veni in ajutorul viitorilor miri si pentru a simplifica procesul si decizia alegerii unui sigiliu. Astfel, ei pot sa isi aleaga mai rapid sigiliul personalizat cu initialele lor sau un sigiliu cu data nuntii.

Printre cele mai comandate, se afla Sigiliu / Stampila intiale Model 1 (ex AC), Stampila nunta intiale si Crenguta Model 10 (AG), Stampila creanga de maslin Model 15 (AR), Sigiliu / Stampila Data Nuntii Model 6. Stampila semi-personalizata ramane o alegere eleganta si de bun augur. Cei care vor primi invitatiile de nunta vor fi surprinsi si incantati de atentia la detalii, va asiguram! Aceste sigilii de alama au diametrul de 25 mm, le veti primi impreuna cu un maner de lemn si intr-o cutie. Va recomandam sa folositi o nuanta de ceara in contrast cu nuanta plicului, pentru a iesi in evidenta sigiliul.

            Sigiliile personalizate sunt cel mai des folosite de catre firme, companii care isi doresc sa personalizeze anumite produse. Astfel, poti avea design-ul tau personalizat sau initialele tale, logo-ul firmei tale sau orice alt design doresti. Ne bucuram ca putem realiza orice design, mai ales ca diametrul sigiliului este la alegere, bineinteles in functie de design-ul dorit. Va putem oferi sigilii rotunde cu diametrul de 20 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm, oval 20 mm x 28 mm sau patrat 25 mm.

            Suntem bucurosi ca ati primit cu atata deschidere aceste produse, speciale pentru noi. Va sugeram sa va comandati unul dintre sigiliile noastre, ceara, lingurita sau pistol, si sa incepeti realizarea sigiliilor de ceara voi insiva. E o activitate recreativa, ce aduce un plus-emotie viitorului eveniment. Suntem siguri ca o sa va placa si o sa va bucurati de rezultate!