Hartie de matase colorata

Hartie de matase

Hartie de matase

Hartie de matase

 

Cum arata cadoul impachetat perfect in viziunea ta?

Ei bine, putem sa iti spunem cum arata in viziunea noastra. Din cadoul perfect nu poate lipsi cu siguranta hartia de matase colorata. Hartia de matase este detaliul care schimba estetica unui colet in momentul in care il deschizi.

Hartia de matase este colorata, fina si perfecta pentru orice tip de colet. Fie ca este un cadou sau un colet catre un client, hartia de matase este ambalajul perfect pentru a stiliza un produs, colet sau cadou.

Hartia de matase a fluturasului este disponibila pe o singura dimensiune de 50x75 cm, dar se taie foarte usor, astfel incat sa o pui in orice dimensiune de cutie sau punga.

De asemenea, hartia de matase este disponibila pe foarte multe culori, sigur gasesti culoarea care ti se potriveste, de aceea te invitam sa rasfoiesti categoria de hartie de matase color.

Cele mai populare culori in preferintele clientilor in ceea ce priveste categoria de hartie de matase colorata sunt: hartia de matase verde padure, hartia de matase neagra, hartia de matase ivoire, hartia de matase rosie sau hartia de matase alba.

Pe langa categoria de hartie de matase colorata, gasiti si categoria de hartie de matase Luxury. Aici veti descoperi hartia de matase cu textura sidefata sau metalizata, mai exact: hartia de matase auriu metalizat, hartia de matase argintiu metalizat si hartia de matase bronz metalizat.

Preferata clientilor este hartia de matase auriu metalizat si pe buna dreptate pentru ca arata extrem de elegant si festiv in colete sau pentru impachetarea unor produse.

Textura acestui tip de hartie de matase este sidefata, iar grosimea ei este putin mai mare fata de hartia de matase colorata. De asemenea, sideful si culoarea pentru hartiile metalizate, il gasiti doar pe una din partile acesteia, celalta parte fiind mata. Hartia de matase Luxury se vinde la set de 5 buc si garantam plusul de calitatea pe care acestea o va da coletului tau.

Pe langa cele doua categorii hartie de matase colorata sau hartie de matase Luxury, gasiti si hartia de matase Fashion. In aceasta categorie de hartie de matase gasiti hartia denumita de noi Magia Noptii datorita design-ului frumos care te duce cu gandul la o noapte frumoasa si magica.

Hartia de matase a fluturasului se vinde la set de 10 bucati pentru hartia de matase colorata si la set de 5 bucati pentru hartia de matase Luxury.  Pretul difera in functie de culoare sau categoria de hartie de matase selectata.

Hartia de matase poate fi utilizata si la impachetarea produselor, ne place foarte mult cum arata, un client drag noua impacheteaza fiecare produs in parte cu cate o culoare diferita pentru fiecare lucru.

Astfel, coletul arata ca un curcubeu, este extrem de frumos si special, o adevarata bucurie la deschiderea unui asemenea colet. 

Fluturasul are o paleta larga de culori pentru toate produse, astfel ne-am straduit ca si la hartia de matase sa multumim fiecare gust si solicitare din partea voastra. In fiecare an colectia s-a marit adaugand nuante noi si speciale.

Va asteptam cu drag la cumparaturi in magazinul online al fluturasului pentru a da culoare coletelor voastre!