panglica verde olive

Panglica, snur, sfoara, ata

Panglica, snur, sfoara, ata

„Acel ceva” ce lipseste unui cadou...Panglica, snur, sfoara, ata

     Mereu impachetam atentiile ce dorim sa le oferim celor dragi cat mai frumos si estetic posibil, dar parca uneori simtim ca mai trebuia atasat ceva care sa ne satisfaca intru totul. Desi intentia conteaza, ideea e importanta, iar cadoul se materializeaza astfel, suntem de parere ca panglica, ca retus final, nu trebuie sa lipseasca de la niciun cadou.

       Si pentru ca pentru noi este foarte important produsul final, acel cadou oferit cu tot dragul din lume, va propunem diverse tipuri de panglica, snururi, sfoara, ata.

        Cea mai cautata si comandata de catre clientii Fluturas.net este panglica dublu satinata de 20 mm, pe rola de cate 50 m. Ne bucuram ca e atat de iubita pentru ca ofera o nota de eleganta oricarui cadou sau evenimentelor fericite din viata voastra.

Aceasta e apreciata datorita calitatii dar si a culorilor vibrante ce vi le punem la dispozitie pe site-ul nostru:

Panglica dublu satinata Verde OLIVE INCHIS -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Rosie -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Cappuccino -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Bordeaux -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Albastru Navy -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Neagra -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Verde oliv -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Roz pastel -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Ivoire -20 mm /50m.

Avem si panglica dublu satinata putin mai ingusta - de 10 mm, pe rola de cate 50 m, cateva nuante la fel de colorate.

        Panglica satinata e o alta categorie des cautata, iar culorile cele mai cerute sunt Panglica satinata Rosie- 40mm 22m/rola, Panglica satinata Gold -20mm 22,50m/rola, Panglica satinata Fuchsia -20mm 22,50m/rola.

        Pentru un plus de eleganta, recomandam si panglica de catifea. Cu o textura extraordinara, orice am impacheta cu aceasta iese in evidenta. Rolele sunt de cate 10 m, iar latimea panglicii de 16 mm.

Va recomandam cu caldura sa o testati pentru a va convinge de calitatea ei: Panglica de catifea Verde Inchis 16mm /10m, Panglica de catifea Bordeaux 16 mm /10m, Panglica de catifea Neagra 16 mm /10m, Panglica de catifea Rosie 16 mm /10m, Panglica de catifea Cappuccino 16 mm /10m, Panglica de catifea Verde 16mm /10m.

         In sezonul sarbatorilor, avem cerinte foarte mari de panglica aurie / argintie. Aici, dimensiunile sunt diferite, numeroase, pentru ca va oferim ata auriu / argintiu, snur rosu, snur auriu, snur argintiu, panglici – de la 3 mm, 4 mm, la 10 mm sau 25 mm, pe nuantele de auriu, argintiu sau bronz.
E o categorie tare draga noua, ne face placere sa pregatim coletele cand se regasesc printre comenzi aceste produse, panglica, snur, sfoara, ata

         Desigur ca nu putea lipsi snurul din bumbac sau iuta ghem, ori cel colorat - Snur de bumbac alb/rosu, Snur de bumbac alb/verde, Snur de bumbac alb/negru, Snur de iuta 200 gr, Snur de iuta /ghem de 100 gr, Snur de bumbac ghem 100 gr, Snur de bumbac ghem 50 gr.

          Ne bucuram ca exista aceasta categorie pe site-ul nostru pentru ca orice cadou e unic dar intreg ambalajul si modalitatea lui de a fi daruit conteaza. Si e importanta intreaga experienta a daruirii – respectiv a primirii unui cadou.