Idei de cadouri pentru Craciun

Idei de cadouri pentru Craciun

Idei de cadouri pentru Craciun

Pe langa partea de produse care ajuta la impachetarea perfecta a unui colet sau a unui cadou de Craciun, partea de accesorii pentru invitatiile nunta, botez sau alt tip de proiecte creative, gasiti si produse care pot fi efectiv un cadou in sine foarte special. Tinand cont ca vine cea mai frumoasa perioada din an, venim cu cateva idei de cadouri pentru Craciun.

Primul produs pe care il recomandam a fi un cadou special de Craciun, este un sigiliu/stampila de alama. Este o idee buna cand vine vorba de un cadou pentru cineva creativ, care iubeste lucrul manual si frumosul din papetarie. Poti face cadou un sigiliu/stampila de alama unei prietene care urmeaza sa se casatoreasca, folosind sigiliul pentru invitatiile de nunta, cu siguranta se va bucura fiind si un cadou practic si util, pe langa frumusetea sa. Avem nenumarate modele de stampile de unde poti alege: Sigiliu/Stampila cu drag, Sigiliu/Stampila de alama Rozmarin, Sigiliu/Stampila Arborele dragostei, Sigiliu/Stampila de alama Cranguta sau Sigiliu/ Stampila Spic de grau.

Tot la categoria de Sigiliu/Stampila o sa gasesti niste modele perfecte pentru cineva care are o mica afacere creativa si o poate folosi in cadrul coletelor sau produselor pe care le comercializeaza. Modele precum: Sigiliu/Stampila Handmade with love, Sigiliu/Stampila cu drag, Sigiliu/Stampila Thank you sau Sigiliu/Stampila Travel, ales in functie de domeniul de activitate.

Pentru cei pasionati de caligrafie si estetic, poti miza pe un Sigiliu/Stampila Pana, Sigiliu/ Stampila Crin imperial sau Sigiliu/Stampila Copac.

O alta propunere ce se inscrie la cele mai faine Idei de cadouri pentru Craciun, este formarea unui chit pentru crearea de sigilii de ceara realizate manual. Poti achizitiona produsele separat si le impachetezi frumos formand un chit complet, recomandam sa dai un ochi peste articolul impachetarea perfecta.

Pentru acest chit o sa ai nevoie de patru produse pe care le poti obtine de la noi. Primul produs este sigiliu/stampila de alama despre care am discutat mai sus. Poti alege un model special in functie de persoana care urmeaza sa il primeasca. Manerul sigiliilor de alama este detasabil, astfel poti alege culoare acestuia in functie de stocul nostru: alb, negru sau maro. Urmatorul produs de care ai nevoie este ceara pentru sigilii. Aceasta este disponibila sub forma de baton, se vinde la bucata, poti comanda cate bucati doresti si consideri, din cele mai frumoase culori disponibile. Pentru inceput recomandan culorile clasice: ceara bronz, ceara auriu antichizat, ceara verde smarald, ceara aurie, ceara cupru sau ceara alba. Dupa ce ai ales modelul la sigiliu/stampila de alama si culoarea de ceara pentru sigilii, este timpul sa alegi instrumentul cu care se fac sigiliile de ceara realizate manual. Ai la dispozitie un pistol pentru ceara cu on/off si o lingurita pentru ceara. Ambele dispozitive sunt bune pentru a obtine sigilii de ceara realizate manual perfecte, depinde de destinatar ce crezi ca ar prefera. Ca un bonus in chitul tau pentru facut sigilii, recomandam sa pui si niste etichete dublu adezive pentru sigilii, pentru lipirea acestora pe plicuri, cutii sau unde se doreste a fi puse.

Speram ca te-am ajutat in gasirea unor Idei de cadouri pentru Craciun si asteptam cu drag comanda ta!