Plic verde

Plic verde

Plic verde

Nimeni nu poate sa ne contrazica cand spunem ca Fluturas are cele mai multe si frumoase culori de pe piata, in materie de plicuri. Aproape din fiecare culoare am reusit sa facem o categorie si sa avem mai multe nuante. Pe departe cel mai cerut, apreciat si folosit plic, este minunatul plic verde.

Putem spune ca in cee ace priveste invitatiile de nunta, alegerea unui plic verde este universala si potrivita in foarte multe contexte datorita acestei culori versatile si nemuritoare.

Fiind atat de ceruta si cautata, nu am putut trece cu vederea si am adus multe nuante, texturi si dimensiuni la acest plic. Poate necunoscatorii pot considera ideea de plicuri verzi banala, dar se vor razgandi cand vor vedea noile produse de la Fluturas.

Am gasit si am adus pentru voi trei nuante noi de plic verde, dar momentan doar la dimensiunea de C6. In momentul acesta stocurile sunt limitate, dar promitem ca o sa ai parte de ele imediat ce o sa le comanzi.

Sunt confectionate dintr-un carton gros si de calitate superioara, cu o greutate hartie de aproximativ 120g/mp. Clapeta acestora este in V, taiata cu grija si atentie la detalii, iar lipirea se face cel mai clasic, gumata. Aceasta lipire este optionala, puteti folosi in schimb un sigiliu de ceara realizat manual sau un sticker metalizat superb.

Fiind produse semi-personalizate si lucrate cu grija, uneori in functie de lotul primit de la furnizor culoare, textura sau cartonul pot sa difere usor.

Pe de alta parte cea mai cautata nuanta de verde, este cea verde padure. Astfel, am gasit cel mai frumos plic verde padure C6. Un carton super calitativ, perfect in ceea ce priveste grosimea. Cand il privesti, vezi frumustea naturii, a unei paduri dese si racoroase vara. Nuanta de verde padure inchis este asemenea brazilor perfect conturati.

Urmatoarea cea mai cautate nuanta de plic verde, este verdele olive. Pentru ca este atat de frumoasa, am decis sa aducem doua variante. Plic verde olive deschis c6 si plic verde olive inchis c6.

Plicul verde olive inchis c6 este asemenea cu plicul handmade verde olive c6, cartonul este la fel, diferenta o face lipirea si clapeta. Plic handmade verde olive c6 este fara lipire de fabrici, fara nici un fel de lipici aplicat. Acesta se poate inchide doar cu un accesoriu extern precum: sigiliu de ceara realizat manual, sticker, snur/panglica sau se poate lasa deschis. Plic verde olive inchis c6 are lipirea gumata cu lipici aplicat in interiorul clapetei, dar este optional de folosit. Plicul c6 verde olive inchis are clapeta decupata putin mai mare fata de plic handmade verde olive c6. Ambele sunt la fel de frumoase, cele mentionate mai sus fiind diferentele dintre ele.

Plicul verde olive deschis c6, este tot un plic de fabrica, foarte calitativ si deosebit. Culoarea nu o intalniti oriunde fiind o nuanta deschisa si extrem de eleganta de verde.

Toate cele trei modele noi de plicuri sunt absolut superbe, perfecte pentru invitatii cu o tematica greenery, dar nu numai.

Asteptam cu drag comanda ta!