Impachetarea perfecta

Impachetarea perfecta

Impachetarea perfecta

Impachetarea perfecta

De multe ori am primit mesaje frumoase din partea voastra, legate de impachetarea coletelor noastre. Mereu ne-ati apreciat atentia la detalii si modul in care noi impachetam fiecare produs in parte. Astfel, am decis sa povestim cu voi despre imapchetarea perfecta si cum consideram noi ca poti face dintr-un simplu colet, o bucurie la deschidere.

Pentru impachetarea perfecta, fluturas foloseste produse din catalogul propriu, toate fiind de calitate superioara si alese cu atentie.

Fie ca impachetati colete pentru clientii vostri, fie ca impachetati un cadou, o marturie de nunta sau un alt proiect creative, la toate puteti folosi urmatoarele produse despre care urmeaza sa discutam.

In primul rand, pe fundul sau in cutia fiecarui colet care pleaca de la voi, va recomandam sa alegti hartie de matase, in functie de produsele ce se afla in colet, de anotimp, de culorile potrivite sau pur si simplu o culoare aleasa subiectiv dupa gustul fiecaruia. Fluturas are multe culori in ceea ce priveste hartia de matase. Spre exemplu noi adoram hartia de matase verde padure, care se potriveste atat coletelor elegante, cat si celor care sunt mai jucause si colorate. Pentru coletele de Craciun puteti folosi hartia de matase rosie sau hartia de matase auriu metaliza. Daca doriti un efect soft si elegant, va recomandam hartia de matase neagra, care este foarte frumoasa. Indiferent de culoarea aleasa, hartia de matase nu trebuie sa lipseasca, va recomandam sa puneti hartie atat sub produse, cat si pe deasupra acestora, fluturas are destula in stoc.

Pe langa produsele sau cadoul propriu-zis, noi suntem atenti la detalii si ne place ca un colet sa fie cat mai personal, astfel iti recomandam sa scrii un mesaj de multumire sau apreciere, pe care sa il pui intr-un plic colorat pe care il gasesti la fluturas pe mai multe dimensiuni. Un plic alb texturat c6 va arata minunat in orice tip de colet datorita rafinamentului si cartonului de calitate superioara.

Atat plicul cat si hartia de matase pot fi inchise cu un sigiliu de ceara realizat manual, culoare si model la alegere in functie de proiect. Daca vorbim de un cadou poti alege un sigiliu bronz ce are textul cu drag. Cat de fain e sa primesti ceva cu acest mesaj. Daca e un colet de Craciun, poti alege unul din sigiliile realizate manual, cu modele de Craciun pe care le gasesti la noi pe site, Sigiliu/Stampila Mos Craciun, Sigiliu/Stampila Om de zapada. Tot in cadrul unui colet de Craciun poti integra si una din felicitarile noastre tare faine precum: Felicitare Craciun Fericit, Felicitare Craciun Vesel sau Felicitare Mosu e pe drum.

Daca sigiliile nu te-au convins la impachetarea coletului tau, avem si niste stickere tare simpatice pe care le poti folosi atat in interiorul coletelor, cat sip e cutia exterioara. Stickere inimioara auriu, stickere inimioara bronz sau stickere rotunde argintiu. Avem si o categorie de stickere pentru coletele de Craciun: stickere Craciun colorat, Stickere Om de zapada fericit.

Tot coletul il poti personaliza cu funda perfecta din panglica dublu satinata, avem o multime de culori; panglica dublu satinata verde olive, panglica dublu satinata cappuccino sau panglica dublu satinata bordeoux.

Indiferent de culorile si elementele alese, daca folosesti accesoriile de mai sus, fluturas te asigura ca vei impresiona cu impachetarea perfecta a coletului tau!