Secret Santa – cadou personalizat

Secret Santa – cadou personalizat

Secret Santa – cadou personalizat

Secret Santa – cadou personalizat

Este cea mai frumoasa perioada din an, iar cadourile pentru cei dragi sunt parte esentiala si importanta pentru fiecare dintre noi. De asemenea, in ultimii ani este foarte popular ca cei angajati in  firme si corporatii sa isi faca cadouri intre ei cu ocazia Craciunului. Asa a luat nastere Secret Santa. Fiind vorba de un cadou secret cu un destinatar secret, trebuie sa fie ceva potrivit pentru oricine. Ne dorim in acelasi timp sa impresionam cu un cadou personalizat.

Fluturas s-a gandit sa vina cu o idee unica pentru Secret Santa – cadou personalizat, speciala si simpla in acelasi timp. Majoritatea trebuie sa respecte un buget anume care de multe ori este decent si o suma relativ micuta. Asta inseamna ca trebuie sa ne incadram intr-un cadou micut si de efect. Ne e frica sa nu gresim achizitionand lucruri inutile, astfel avem cateva propuneri.

Cu siguranta nu vei da gres cu ciocolata personalizata. Cui nu ii place ciocolata? Garantam ca ciocolata personalizata a fluturasului este absolut delicioasa. Pe langa gustul genial, eticheta acesteia este personalizata. Da, o personalizam cu mesajul, cu imaginea sau cu textul pe care tu il vrei. Avem niste design-uri foarte faine pregatite pentru voi. Ciocolata mica Sarbatori Fericite, ciocolata mica Craciun fericit, ciocolata mica Merry Christmas sau ciocolata mica Gnom Fericit.

Toate acestea se pot unii in pachetele faine cu ciocolata pe care le gasiti gata facute: Pachet ciocolata Craciun Fericit – Corporate sau Pachet ciocolata Craciun in familie. Aceste pachete au toate ciocolatelele noastre faine aranjate frumos alaturi de un sticker tare haios cu mode de Craciun.

Pe langa ciocolata puteti alege si o felicitare haioasa sau eleganta, in functie de preferinte. Garantam ca sigur vei gasi una pe placul tau. Iti recomandam pentru cei transpunsi in esenta Craciunului:, Felicitare Sarbatori Binecuvantate, Felicitare Craciun Linistit, Felicitare S-a nascut Hristos sau Felcitare Craciun cu Sanatate.

Pentru cei mai haiosi si cu simtul umorului recomandam: felicitare de Craciun o brad frumos, Felicitare Craciun Fericit Catelus, Felicitare Craciun Vesel, Felcitare Mosu e pe drum sau Felicitare de Craciun Pinguini.

Felicitarile se pot personaliza precum ciocolata. Putem sa cream o felicitare dupa cerintele tale sau putem sa personalizam una cu design-ul nostru deja facut. Putem sa iti lasam randurile goale pentru a scrie gandurile tale de mana sau putem sa le printam direct pe felicitare.

Felicitarea personalizata poate fi accesorizata cu un sigiliu de ceara realizat manual cu un model de Craciun pe care il avem la stampile: sigiliu brad de Craciun, Sigiliu Craciun Fericit, Sigiliu Cadou sau Sigiliu Om de Zapada.

Iti recomandam sa dai un ochi si peste semnele de carte pe care fluturas le are: Semn de carte Craciun si Semn de carte Sarbatori. Si acestea se pot personaliza.

Toate produsele cadou pot fi puse si impachetate frumos intr-o hartie de matase rosie pe care o gasesti la noi pe site, alaturi de alte culori faine. Totul se poate inchide cu un sticker fain de Craciun; Stickere Craciun colorat, stickere om de zapada fericit sau stickere mos craciun cu fulgi de zapada.

Asa o sa obti un cadou tare fain si simpatic, potrivit pentru Secret Santa, indiferent de destinatar!

Asteptam cu drag comanda ta!