Panglica dublu satinata

Panglica dublu satinata

Panglica dublu satinata

Panglica dublu satinata

 

Iubim sa primim si sa daruim cadouri. Sa pregatim acea surpriza pentru persoana draga. Sa surprindem prin continutul cadoului, dar si prin frumusetea impachetarii. Sa oferim un plus de valoare si de eleganta. Elementul principal este panglica dublu satinata. Orice cadou arata superb cu o fundita atasata dintr-un material calitativ, intr-o nuanta vibranta si in contrast cu nuantele predominante ale coletului. Oricine va fi impresionat de frumusetea rezultata, va garantam.

Ne plac mult proiectele handmade si de aceea am pregatit pentru clientii nostri si panglici. Fie ca vorbim despre panglica satinata, panglica dublu, panglica de catifea sau panglica aurie / argintie, ne bucuram ca aceste produse se afla si printre preferintele voastre. Este un produs extrem de apreciat si de iubit, dovada fiind numeroasele comenzi care o contin si feedback-urile pozitive.

Panglica de satin are latimea de 10mm sau 20mm si lungimea de 50m. Panglica  este de calitate superioara, iar textura este extrem de fina. Este des folosita pentru a impacheta cutii, pentru pungutele de cadou sau pentru invitatiile de nunta. Se mai foloseste si la botez sau la diverse decoratiuni.

Panglica d.s. este de 2 tipuri - Panglica de 20 mm /50m sau Panglica de 10 mm /50m. Latimea panglicii e cea care difera, rola fiind la fel pentru ambele tipuri (de 50m), dar si calitatea satinului.

Panglica d.s. de 20 mm /50 m se afla pe site-ul nostru intr-o multitudine de nuante. Vibrante sau pastelate, noua ne plac enorm si le recomandam oricarui client. Orice colet, cadou sau surpriza va prinde contur folosind panglica dublu satinata. Invitatiile de nunta vor arata mai elegant, iar la botez panglicile se folosesc mereu, trebuie sa le incercati si voi!

Cea mai comandata este Panglica dublu satinata Cappuccino -20 mm /50m, urmata fiind de Panglica dublu satinata Verde OLIVE INCHIS -20 mm /50m, Panglica dublu satinata Roz pastel -20 mm /50m si Panglica dublu satinata Albastru pastel -20 mm /50m. Toate nuantele sunt absolut superbe in realitate, mult mai frumoase decat in imaginile de pe site.

Panglica d.s. de 10 mm / 50 m este o panglica mai subtire, ce poate fi folosita la numeroase alte proiecte handmade. O gasiti pe site-ul nostru, in culorile clasice, cele mai comandate si iubite de catre clientii nostri: Panglica dublu satinata Neagra- 10 mm /50m, Panglica dublu satinata Rosie - 10 mm /50m.

Noi consideram ca acest produs chiar este iubit de clientii nostri, dovada fiind numeroasele comenzi cu el. Este “cireasa de pe tort” cand vine vorba de cadouri, si nu trebuie sa lipseasca de la nicio impachetare, fie ea pentru o ocazie mai speciala sau nu. Panglica d.s. de 10 mm sau de 20 mm este de o calitate premium, superioara, nuantele sunt dintre cele mai frumoase si mai vibrante, iar efectul de WOW este unul garantat.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru alegerea nuantei perfecte de panglica, va sugeram sa luati legatura cu noi. Un membru al echipei o sa va ofere cele mai bune sfaturi pentru ca totul sa iasa absolut perfect!

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare! Este fluturasul tau preferat!