Panglica de catifea

Panglica de catifea

Panglica de catifea

Panglica de catifea

 

Pentru un plus de eleganta la impachetarea unui cadou, apelam de obicei la diverse artificii. E extrem de important si exteriorul unui cadou ce vrea sa impresioneze, deoarece te pune pe ganduri – “ce-o fi acolo?”, “oare e acel lucru pe care mi-l doream demult?”, “cum a ghicit culoarea mea preferata?”. Si iata cum apar diverse ganduri in minte in cateva secunde. Ne place tuturor sa primim cadouri si sa fim surprinsi, nu-i asa?

Indiferent ca e o simpla intalnire, aniversare sau sarbatoare, ne concentram mult pentru ca darul sa fie cel potrivit si asteptat de destinatar. Ne dorim sa iasa totul perfect, si ne concentram chiar si pe cel mai mic detaliu. Sa nu existe ceva ce puteam atasa cadoului, dar n-am facut-o. E clar ca totul trebuie urmarit ca la carte. Iar acest ultim detaliu poate fi chiar o panglica colorata, aranjata perfect, o panglica de catifea.

Noi adoram sa impachetam cadourile pentru cei dragi. Si ne-am gandit cat de elegant arata catifeaua pe o hartie de impachetat, pe o cutie, pe orice. Tot ce e mai frumos pentru voi, clientii nostri dragi, si uite cum aceste produse si-au facut loc in portofoliul nostru. Fiind atat de iubite si apreciate, am pregatit pentru voi o gama larga de nuante, vibrante sau pastelate, nuantele ce ne plac noua cel mai mult.

Panglica de catifea are o latime de 16 mm, pretul afisat pe site-ul nostru fiind pentru 10 m de panglica (o rola). Panglica este de calitate superioara si, in plus, culorile sunt cu adevarat fantastice. Uneori, in functie de setarile fiecarui monitor, nuantele pot sa difere. Dar va asiguram ca sunt si mai frumoase in realitate. Cele mai apreciate produse din aceasta categorie sunt

Noi nu putem alege, pentru ca toate nuantele ne plac, chiar si cele mai vibrante dintre ele. Va recomandam sa folositi panglica de catifea in toate proiectele voastre – de la impachetare cadouri, pana la invitatii de nunta. Panglica e ideala pentru a fi folosita atunci cand oferiti cutii cu aranjamente, ca accesoriu handmade sau la diverse articole vestimentare. Va asiguram ca o sa fiti incantati de rezultatul final.

Va recomandam sa utilizati panglica de catifea in combinatie cu hartie de impachetat sau hartie de matase. Veti fi surprinsi de frumusetea rezultata pe care o apreciaza atat de mult clientii nostri. Suntem bucurosi ca putem sa va oferim aceste produse calitative si mult-iubite de catre noi. Consideram ca aceste produse colorate sunt de mare ajutor la diverse proiecte si creatii handmade.

Incearca si tu panglicile noastre! Foloseste-le in cele mai deosebite proiecte! Cu panglica de la fluturas nu ai cum sa dai gres, garantam! Fie ca o folosesti la invitatii de nunta, creatii handmade precum bijuterii, decoratiuni, o sa-ti placa. Recomandam sa testati toate culorile, sunt si mai frumoase in realitate decat in pozele de pe site.

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare. Este fluturasul tau preferat!

 

Panglica de catifea