Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea Burlacitelor

        Unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, ca oameni, este casatoria. Si amintirile acelea, nepretuite, vor ramane adanc intiparite in mintea si inima noastra. Dar oamenii care ne sunt alaturi toata viata au planuri mari – atat inainte, cat si dupa casnicie. Iar prietenii organizeaza diverse petreceri tematice pentru ca schimbarea statutului social sa fie mai lina.

         Asa ca prietenele miresei, inspirate fiind, organizeaza petrecerea burlacitelor. De obicei e o petrecere surpriza pentru viitoarea mireasa, unde participa doar femei. Viitoarele nase, dar si prietenele miresei sau rude precum mama, sora, verisoare, matusi, isi vorbesc pentru a surprinde intr-un mod cat mai placut viitoarea mireasa.

        Cu siguranta persoanele care vor participa la acea intrunire o cunosc suficient de bine pentru a alege fix ceea ce isi doreste ea sa vada atunci. Aceste petreceri se realizeaza inaintea nuntii si fetele poarta panglici, coronite, diverse tricouri sau alte articole vestimentare similare. Singura care iese in evidenta e mireasa, ea avand si purtand accesorii putin mai diferite, care sa o scoata in evidenta.

          Participantele ofera cadouri viitoarei mirese. Surprizele se tin lant in acea zi sau seara, iar datoria tuturor este ca ea sa se simta cea mai speciala. Iubim evenimentele si tot ceea ce tine de organizarea lor. Anul acesta, echipa Fluturas s-a gandit si la genul acesta de petreceri, si la ceea ce putem sa va oferim pentru reusita evenimentului vostru. Asadar, ne bucuram sa va prezentam cele mai noi produse de pe site-ul nostru. Niste delicii dulci, personalizate si adaptate evenimentului vostru – petrecerea burlacitelor.

         Ciocolata Mica Bride to be este destinata miresei si are un gust senzational. Suntem convinse ca e nevoie de energie pentru rezolvarea ultimelor detalii dinaintea nuntii. Iar ce poate fi mai bun decat o gustare dulce, disponibila pe 3 variante de aroma – lapte / menta / caramel sarat ?

         Ciocolata Mica Burlacite Bridal Party este pentru voi. Stim ca rochiile acelea trebuie sa arate perfect in curand, dar nu putem refuza o bunatate de ciocolata, nu? Designul este creat special pentru aceasta ocazie, iar noi ne dorim sa va putem incanta prin gustul si aspectul acestor ciocolatele personalizate.

          Cuvintele care izvorasc din inima niciodata nu se vor demoda. Iar o idee despre cum puteti sa emotionati viitoarea mireasa este reprezentata de mici scrisori adresate ei. Despre cum v-ati cunoscut poate, sau o nebunie facuta, o amintire de neuitat, cel mai greu moment prin care ati trecut ca prietene. Ce va leaga, sau poate simple ganduri precum ce ii doriti in noua etapa a vietii. Indiferent de ceea ce ati putea scrie, noi va punem la dispozitie o gama larga de plicuri si sigilii deosebite, unice.

          Culorile sunt diverse, designul sigiliilor este prestabilit iar paletarul penru ceara pentru sigilii este atat de larg incat, credem noi, e imposibil sa nu gasiti ceea ce cautati.

           Ne bucuram ca putem sa va fim alaturi in aceste ocazii unice ale vietii si ne dorim ca reusita evenimentului sa fie una clara de la inceput. Indiferent ca va ajutam cu materiale dulci pentru petrecerea burlacitelor sau cu printuri pentru invitatiile de nunta, plicuri, sigilii sau hartie de matase, echipa Fluturas e mereu dispusa sa va ofere consiliere pentru a alege fix ceea ce vi se potriveste.

           Petrecerea burlacitelor e un eveniment de care trebuie sa aiba parte orice viitoare mireasa, sa fie alaturi de femeile dragi ei, iar ciocolata noastra tematica merita sa fie savurata de catre voi!