Ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata

                La inceput ne doream sa va ajutam pe voi, clientii nostri, cu plicuri, sigilii, ceara, panglici. Dar ne-am dat seama ca lipseste ceva ce poate intregi aceasta colectie. Si acel ceva trebuia sa se ridice asteptarilor clientilor nostri si, desigur, sa ne faca cinste noua.

Asadar ne-am gandit ca orice zi normala poate sa devina una speciala cu ajutorul unei mici atentii dulci. Si ne-am gandit ca ciocolata e cea mai potrivita. Dar nu una oarecare. Ci o ciocolata personalizata, cu un mesaj special pentru o persoana draga din viata ta, pentru prietenii sau pentru clientii tai.

                Astfel am ajuns sa avem o categorie ampla privind comercializarea ei. In primul rand, e important de retinut ca ciocolata noastra poate avea aroma de lapte, caramel sarat, menta sau ciocolata 55% cacao.

Ciocolata personalizata disponibila pe 3 dimensiuni – ciocolata mica (dimensiune aprox 3 x 3 cm), ciocolata medie (dimensiune aprox 9,5 x 4,5 cm) si ciocolata mare (dimensiune aprox 19 x 9 cm). Calitatea e una superioara, fiind produse fara gluten sau ou.

Ciocolata poate avea un ambalaj personalizat de catre dumneavoastra sau puteti alege dintre modelele realizate de catre noi.

               Fie ca vorbim despre marturii de botez sau marturii pentru nunta ori despre mici cadouri de Craciun, ciocolata pentru petrecerea burlacitelor, ciocolata cu mesaje pentru familie – mama, tata, bunici, sora, frate, pentru omul iubit, ciocolata personalizata reprezinta “cireasa de pe tort” ce nu trebuie sa lipseasca cand doresti sa surprinzi!

Clientii nostri care ofera servicii altor persoane au in vedere si astfel de mici atentii pt ei – Ciocolata Handmade with love, Ciocolata Multumesc, Ciocolata Multumesc pentru comanda sunt cele mai comandate produse din aceasta categorie. Si pe buna dreptate! Pe langa gustul senzational, mesajele si design-ul reprezinta acel ceva ce lipsea pentru a-ti multumi clientul si a-l face sa se reintoarca la tine in viitor!

Ciocolata personalizata - mica, medie sau mare, este la mare cautare si de catre proprietarii afacerilor care vor ceva mai special. Care isi doresc sa se faca remarcati pe piata in domeniul in care activeaza. De la sigla companiilor, numele firmei, mesaje aniversare, orice va arata perfect! Colega noastra de la Design se va asigura ca ideile voastre vor prinde viata, iar “fluturasele” vor impacheta perfect si cu atentie ciocolata in ambalajul cu design ales.

                O noutate mult-asteptata o reprezinta banutii de ciocolata. Pot fi personalizati cu un logo sau grafica ta proprie, sau poti alege din design-ul prestabilit de catre noi. Au diametrul de 3 cm aproximativ si, in functie de stoc, ciocolata poate sa fie cu lapte, menta, caramel sarat, cappuccino. Nu contin gluten sau ou.

Trebuie sa va avertizam ca, o data ce mancati un astfel de banut, o sa doriti mai multi. Sunt atat de aratosi si gustosi! Toti clientii ne-au confirmat asta, e ceva…mai special. Iar clientii care le-au comandat pt a le darui cadou au revenit la noi.

                Ne bucuram ca am reusit sa cream o categorie atat de iubita, ca avem clienti care revin cu comenzi pentru ca au fost incantati de produsele noastre. Ciocolata personalizata – mica, medie, mare – este o alegere buna, ideala pentru nunti, botezuri, firme, petreceri.