plic albastru

Plic Albastru

Plic Albastru

In aceasta toamna venim cu o surpriza in ceea ce priveste noutatea produselor noastre. Ne-am gandit pentru noul sezon sa aducem pentru voi, cateva nuante superbe la unele culori de plicuri. Astfel, am decis sa facem ceva cu cererea mare pentru plic albastru. Am adus in portofoliul fluturasului trei nuante de albastru superbe, care cu siguranta le asteptati si o sa le indragiti din prima.

Pentru inceput am adus noile culori pe dimensiunea de C6 pentru plic albastru, aceasta fiind cea mai comandata. Promitem ca pe viitor facem tot posibilul  sa aducem si pe celelalte dimensiuni. Ne-a fost greu sa alegem cele mai frumoase culori, dar in final credem ca am facut o treaba de minune.

Primul plic albastru nou si cel mai cerut este plic albastru regal c6. Acesta este dintr-o hartie de aproximativ 120g, clapeta este in V, iar lipirea este gumata. Aceasta culoare este atat de frumoasa si eleganta, de aici am hotarat si denumirea de regal, datorita rafinamentului si simplitatii pe care o prezinta. Este unul din plicurile ce au fost cerute de-a lungul timpului, fiind o nuanta de albastru inchis care se potriveste perfect la invitatiile de nunta, la scrisori sau la tot felul de proiecte speciale.

Un alt plic albastru pe care l-am ales cu drag si bucurie ca am reusit s ail gasim, este plic albastru pudrat C6. Si acest plic este dintr-o hartie de aproximativ 120g, lipirea este gumata, iar clapeta in V. Nuanta este una deschisa, un albastru prafuit, sters, care este foarte soft si se potriveste perfect in multe contexte. Plicul albastru pudrat C6 a fost de asemenea de multe ori cerut, in momentul in care plicul C6 albastru pastel nu era nuanta potrivita pentru proiectele voastre. Ei bine, este aici si asteapta sa ajunga in coletele voastre.

In cautarea noastra dupa cel mai frumos plicu albastru, nu am putut trece pe langa plic aquamarine c6, asa ca l-am luat, l-am postat si e gata sa plece catre voi. Plicul C6 aquamarine seamana cu plicul c6 albastru pastel, insa culoarea sa este mult mai intensa spre albastru. Se potriveste minunat la invitatii de botez sau la felicitari, scrisori sau chiar invitatii de nunta care se vor a fi mai colorate si mai ochioase. De asemenea, si acest plic are hartia de aproximativ 120g, liprea este gumata, iar clapeta sa este in V.

Te asiguram ca toate plicurile sunt mult mai frumoase in realitate si te vor surprinde cu eleganta si finetea lor. Hartia este mai groasa decat cea a plicurilor obisnuite, astfe ofera plicului o postura eleganta.

Chiar daca cele trei nuante de plic albastru iti vor lua ochii, sa nu uiti si de nuantele veterane, care se pot potrivi proiectului tau.

Plicul albastru mineral c6 ramane printre favoritele voastre si este incontinuare disponibil pe site-ul nostru, bineinteles alaturi de plicul albastru pastel c6 si unicul plic albastru pastel sidefat c6. Acestea au hartia putin mai subtire, de aproximativ 100g, lipirea este tot gumata, iar clapeta in V.

Te asteptam cu drag sa comanzi plicul tau preferat din nuantele noastre superbe de albastru!