ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata pentru firme

Ciocolata personalizata pentru firme

Ne-am gandit sa aducem in portofoliul nostru, ceva ce este pe placul tuturor. Oare ce ar putea fi? Este chiar ciocolata. Aceasta poate fi facuta sub diverse dimensiuni si cu diverse ambalaje. Astazi va propunem ciocolata personalizata mica pentru firme.

Aceasta are dimensiunea de 3x3 cm, este sub forma de patratel si este extrem de gustoasa. Este disponibila in functie de stoc pe mai multe gusturi: ciocolata cu lapte, ciocolata cu caramel sarat, ciocolata cu menta sau ciocolata cu lapte si 75% cacao.

Eticheta ciocolatei poate fi personalizata cu design-ul dorit. Cat de fain e sa ai in birou un bol cu ciocolata gustoasa, personalizata cu mesaje faine. Aceasta metoda poate fi si o forma de stimulare a angajatilor spre a avea mai mult spor.

De asemenea, ciocolata personalizata mica o puteti pune si pentru clientii care sosesc la voi la sediu, cu siguranta vor ramane impresionati si asta aduce un plus de valoare imaginii firmei dumneavoastra.

Atunci cand aveti un eveniment al firmei voastre, ciocolata personalizata mica este elementul ideal pentru a bucura pe toata lumea si pentru a avea acel ceva special si unic pentru imaginea companiei.

Pentru unele firme am facut pachete personalizate pentru angajati, pentru a le darui cu tot felul de ocazii speciale. Clientii au ales mesaje deosebite sau imagini representative pentru domeniul lor de activitate, astfel am personalizat eticheta intr-un mod inedit.

Avem pe site un model tare dragut de ciocolata personalizata mica pentru firme, cu o eticheta faina cu mesajul ,,Work&Chocholate”. Acest model a fost un adevarat succes, multi clienti comandand pentru ei sa aiba in birou pentru o gustare dulce.

Tot la categoria de produse dulci pentru firma ta, intra si banutii de ciocolata personalizati. In cazul in care ciocolata mica personalizata nu te-a convins, ei bine, banutii cu siguranta o vor face. Pe langa design-ul lor simpatic tare, forma rotunda si ambalajul auriu, banutii de ciocolata personalizati au un gust extraordinar. Nu o spunem doar noi, ci si toti clientii care au comandat si au gustat. Banutii de ciocolata sunt cu caramel crocant, iar acesta se combina cu o delicioasa ciocolata cu lapte. Calitatea acestora este una superioara si garantam gustul senzational.

Comenzile sunt extrem de usor de dat, o plasati direct pe site si de acolo ne ocupam noi. Colega noastra de la design va lua legatura cu tine prin email sau telefonic si cu ea o sa stabilesti toate detaliile necesare pentru ca ciocolata ta personalizata sa fie una cu adevarat speciala si reprezentativa pentru firma ta.

Trebuie sa stii ca in cazul in care ai nevoie de ciocolata personalizata pentru un eveniment al companiei, ar trebui sa te hotarasti cam cu maxim 10 zile inainte de eveniment. Asa ne asiguram ca nu grabim procesul incat sa fim pe ultima suta de metri, iar ciocolata va ajunge in timp util la tine pentru a te bucura de ea.

Asteptam cu drag comanda ta de ciocolata personalizata mica pentru firme, pentru a crea cel mai frumos cadou pentru angajatii sau invitatii tai!