Plicuri pentru invitatii si sigilii de ceara

Plicuri pentru invitatii si sigilii de ceara

Plicuri pentru invitatii si sigilii de ceara

Organizarea unei nunți reusite cere atenția acordată detaliilor, precum plicurile, sigiliile de ceara, stampile de ceara, marturiilor de nunta. 

Plicurile colorate sunt o modalitate perfectă de a adăuga un plus de personalitate și originalitate invitațiilor tale de nuntă. Fie că optezi pentru plicuri colorate gata fabricate, sau plicuri realizate manual sau plicuri handmade, acestea vor arăta și se vor simți deosebite. Există o varietate de mărimi disponibile, precum plicuriC6, plicuri I8, sau plicuri patrate,  sau chiar plic DL potrivit pentru bani la nuntă sau plic C5, daca invitatia de nunta este atipica. 

Plicurile I8 si plcurile C6 sunt cele mai uzuake dimensiuni pentru invitatiile de nunta, iar plicurile DL sunt folosite ca plicuri pentru bani. 

Sigiliul de ceara este un alt element esențial care poate transforma o invitație obișnuită într-una deosebită. Sigiliul de ceara poate fi personalizat cu inițialele tale sau logo-ul tău, și poate fi folosit împreună cu un sigiliu de alama pentru a-ți sigila invitațiile cu un design unic și elegant. Există o gamă largă de culori de ceara disponibile, inclusiv

  • ceara bronz,
  • ceara aurie,
  • ceara albă,
  • ceara bordeaux,
  • ceara albastru prafuit,
  • ceara roz prafuit,
  • ceara auriu antichizat
  • ceara champagne, etc

astfel încât să poți alege una care se potrivește cel mai bine cu tematica și stilul nunții tale.

În plus față de plicuri și sigilii, puteți adăuga și alte detalii personalizate, precum ciocolata personalizată mica sau marturii de nunta ciocolata mica cu numele mirilor. Acestea sunt un cadou minunat pentru invitații și îi vor ajuta să se simtă apreciați și speciali.

Organizarea unei nunți singură poate fi provocatoare, dar dacă acorzi atenție detaliilor și te concentrezi pe a face totul la fel de frumos și memorabil. 
Atentia ta la detalii precum aceste plicuri pentru invitatii si sigilii de ceara va face diferenta.