Snur de Martisor

Snur de bumbac alb-rosu, snur de Martisor

Snur de bumbac alb-rosu, snur de Martisor

Snur de bumbac alb-rosu, snur de Martisor

Se apropie o perioada frumoasa a anului, in care ii pretuim pe cei dragi si ne intalnim cu ei la diverse evenimente ale vietii noastre.

Tuturor ne place sa daruim – un cadou, un pachet, o invitatie sau un zambet. Dar nu exista om care sa nu-si doreasca fericirea familiei sale. Mai ales cea a mamei.

Incet, incet, ne pregatim de luna dedicata celei mai importante persoane din viata noastra – mama. Si trebuie sa o bucuram, sa ii oferim, prin gesturi si fapte, fericire.

Echipa Fluturas.net s-a gandit ca e momentul sa inceapa aceste pregatiri pentru a multumi si a bucura femeile din viata noastra. Luna Martie deschide Primavara. Dar snurul de martisor e un simbol al inceputului, al bucuriei.

Ne place sa oferim cadouri, dar, sa recunoastem, si sa le primim. Si mereu ne gandim cum putem oferi ceva autentic, unic, diferit, care sa starneasca curiozitate.

Consideram ca ambalajul e important in ceea ce priveste un cadou si de aceea ne-am gandit sa va prezentam niste produse iubite de client - SFOARA /SNUR DE BUMBAC SI IUTA. Aceste produse sunt extrem de utile pentru impachetare – cadouri, invitatii, colete, proiecte, Martisor.

Exista mai multe categorii disponibile pe site-ul nostru.

SNUR DE BUMBAC

Disponibil pe varianta neutra (alb) si pe 2 variante de gramaj – Snur de bumbac ghem 50 gr/ Snur de bumbac ghem 100 gr ori variantele colorate -

Ne place sa folosim Snurul de bumbac alb/rosu la Martisoare si vi-l recomandam. Il atasam unei cutii, unei brose sau unui buchet de flori si doar vazandu-l acolo ne gandim la primavara. Se afla in topul preferintelor clientilor nostri datorita rezistentei lui, dimensiunii si frumusetii transmise.

Celelalte 2 culori - Snur de bumbac alb/verde, Snur de bumbac alb/negru, le oferim clientilor care impacheteaza colete, au diverse proiecte sau realizeaza invitatii pentru diverse evenimente. Si aici recenziile primite sunt excelente!

SNUR IUTA

Snur de iuta /ghem de 100 gr si Snur de iuta 200 gr. E un produs care se foloseste de obicei pentru proiectele mai vintage / rustice. Este cautat pentru ca ofera acel mister a unui lucru unic, nou ca idee.

Se potriveste nuntilor rustice, invitatiilor de nunta simple, coletelor impachetate cu hartie de matase colorata sau craft ori proiectelor. Din snurul de iuta se pot confectiona si diverse produse handmade – decoratiuni, saculeti si altele.

Ne place mult sa impachetam cadourile iar produsul care ajunge la client sau la persoana draga noua sa fie asa cum ne-am dori sa il primim noi. Ca atare, consideram ca snurul e esential cand oferim un cadou, impachetam o imvitatie sau avem in vedere un eveniment rustic.

In concluzie, suntem de parere ca snurul de Martisor e un simbol al primaverii, al zilelor insorite, al unui nou inceput. Ne bucura ca natura revine la viata si acest snur alb-rosu reprezinta, de fapt, viata.

Fluturas.net va pune la dispozitie snur de bumbac alb-rosu, snur de Martisor pentru a bucura persoanele dragi in luna Martie!