Plicurile fluturasului

Plicurile fluturasului

Plicurile fluturasului

Plicuri colorate 

Plicurile colorate de la fluturas.net sunt plicuri cu personalitate! Acestea desavarsesc creatiile voastre, le completeaza, le evidentiaza, dar mai ales le protejeaza. 

Alegeti plicurile care se potrivesc conceptului vostru. Nu trebuie alese intamplator! Acestea trebuie sa puna in valoarea ceea ce ati conturat voi! Sa creeze suspans si emotii destinatarului!

Pentru o alegere reusita este nevoie ca plicul sa fie dintr-o hartie calitativa, placuta la atingere. Noi oferim plicuri de 100 gr, foarte frumoase, dar pentru proiectele extrem de speciale, va recomandam cele de 135 gr, putin texturate. Sunt minunate!

Importanta alegerii plicurilor vine si din atentia pentru dimensiune. Pentru ca acestea sa potriveasca perfect, este necesar sa fie cu aproximativ 4 mm mai mari decat creatiile voastre. Altfel, nu o sa incapa si ar fi pacat!

 

Accesorizarea plicurilor este si ea o activitate placuta si relaxanta. Partea estetica este sustinuta de grija si atentia pentru detalii, pentru ca produsul final sa fie impecabil. Fluturas.net va ofera o gama variata de accesorii: sigilii, timbre, fundite, stikere, s.a.   

Plicuri: mate, sidefate si (unele) texturate.

Dimensiuni: 

82x113

110x220 DL

114X162- C6

130x130

133x184- I8

155x155

162x229 C5

Culori:

Alb

Alb sidefat

Alb texturat

Albastru

Albastru mineral

Albastru pastel

Albastru pastel sidefat

Argintiu

Auriu

Craft

Crem sidef

Fuchsia

Galben

Galben imperial

Gri deschis

Gri inchis

Ivoire

Ivoire texturat

Maro

Mov

Mov pastel

Negru

Portocaliu

Rosu

Rosu grena

Roz bombon

Roz pastel

Roz sidefat

Roz trandafiriu

Somon

Vanilie

Verde

Verde fistic

Verde opalin

Verde pastel

Va dorim multa inspiratie! Vezi Categoria "Plicuri Colorate"