Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun!

 

Cea mai frumoasa perioada din an se apropie! Am pregatit cu echipa noastra Fluturas.net o colectie frumoasa foc de Felicitari de Craciun. Cum am creat colectia Felicitari de Craciun? Pornind de la esenta acestei sarbatori si mai exact va detaliem mai jos.

 Craciunul inseamna bucurie, familie, cadouri, dorinta de a darui si de a petrece zile minunate alaturi de toti cei dragi sufletului nostru. Ne bucuram ca si de acest Craciun, spiridusul fluturas.net poate sa fie alaturi de toti clientii sai, oferind produse tematice si personalizate – felicitari de Craciun, plicuri, stampile / sigilii si ceara, panglici, stickere/timbreciocolata personalizata.

Plicurile noastre impreuna cu sigiliile personalizate va conduc intr-o poveste de Craciun diferita. Mai ales in perioada sarbatorilor de iarna suntem incantati cand primim atentii cu un design special, dar mai ales atentii handmade. Plicurile colorate aduc zambete pe chipul celor care le primesc, oameni dragi care abia asteapta sa descopere ce se afla in interior. Plic verde, plic rosu, plic auriu, plic argintiu, plic negru, toate acestea sunt apreciate si foarte comandate in perioada urmatoare. Craciunul inseamna bucuria de a darui si recunostinta a de primi.

Va recomandam sa daruiti Felicitari de Craciun, sa profitati de optiunile de personalizare disponibile pentru sigiliile de ceara (cele mai cerute nuante de ceara fiind: ceara aurie, ceara bronz, ceara rosie, ceara bordeaux, ceara verde smarald, ceara auriu antichizat, ceara argintie), sigilii care pot fi atasate plicurilor noastre speciale si....colorate. Modele de sigilii tematice avem si pe site, sau putem sa le personalizam dupa logo-ul cerut sau anumite cuvinte importante pentru voi la sectiunea Sigilii/ Stampile.

O varianta frumoasa de a aduce zambete este cu ajutorul Felicitarilor de Craciun. Ne bucuram sa anuntam ca am modificat felicitarile clasice si va daruim variante de Felicitari de Craciun cu un design special creat pentru clientii nostri. Suntem convinsi ca iubitorii de animale vor aprecia modelele noastre: Felicitare Craciun fericit catelus, corporatiile vor putea folosi Felicitare Fulg de nea auriu, Felicitare Craciun fericit, Felicitare - Sarbatori binecuvantate sau Felicitare craciun Merry Christmas Gold, iar in semn de apreciere pentru oamenii din viata noastra am pregatit modelele: Felicitare - S-a nascut Hristos, Scrisoare pentru Mos Craciun, Felicitare - Ho ho ho, Felicitare Craciun vesel, Felicitari Craciun - Hai afara la zapada, Felicitare - Craciun fain, Felicitare - Mosu' e pe drum. Care este preferata voastra? Noi parca le-am alege pe toate.

Felicitarile de Craciun sunt trimise de catre spiridusii fluturas.net in plicuri colorate, gata pregatite pentru a va aseza pe hartie gandurile frumoase si apoi pentru a fi oferite. Plicurile pot fi sigilate cu diverse modele de sigilii sau cu stickere tematice, precum Stickere Craciun colorat, Stickere Mos Craciun bucuros, Stickere Om zapada fericit sau Stickere Mos Craciun cu fulgi zapada.

Sarbatorile de Iarna sunt prilejul perfect de a ne reuni si de a petrece impreuna. Gesturile mici conteaza in a aduce fericire pe chipuri. Iar cu produsele pe care le gasiti pe fluturas.net sigur veti reusi!

Fluturas.net e alaturi de toti clientii sai in perioada urmatoare si va garantam ca facem tot ce putem pentru ca sa primiti comenzile la timp, sa va bucurati de ele si sa puteti darui bucurii celor din jur. O sa o facem cu drag, cu pasiune, asa cum v-am obisnuit pana acum! Sarbatori fericite si binecuvantate!

Echipa Fluturas.net