sigilii de ceara realizate manual

Sigilii de ceara realizate manual

Sigilii de ceara realizate manual

Sigilii de ceara realizate manual

Pentru ca plicurile voastre sa isi pastreze misterul si sa se remarce, fluturasul va recomanda cu drag sa le atasati un sigiliu realizat manual.

Acesta se poate aplica direct pe plic sau i se poate atasa putina banda dublu adeziva, pentru ca designul plicului sa nu se modifice. Cand? in momentul in care plicul se va deschide. 

In zilele noastre, sigiliul nu mai poarta doar amprenta misterului, el este considerat si ''touch-ul final'' intr-un design frumos si extrem de  special.

Sigiliul se alege in functie de culoare plicului, dar si de conceptul invitatiei/felicitarii sau proiectului aflat inauntrul acestuia.

De asemenea, nici designul nu poate face nota discordanta, decat daca va doriti ceva extravagant, iar conceptul proiectului vostru se preteaza in acea directie.

Daca esti incepator... sau pur si simplu, esti foarte ocupat sa dedici atentia si timpul necesar realizarii sigiliilor, fluturasul se ofere sa le faca pentru tine! Fa click aici si le poti comanda gata facute de catre echipa Fluturas.net 

Ce trebuie sa faci?

Doar sa ai incredere in el si sa fii inspirat pentru o combinatie de culoare si design incredibila! Vei avea cela mai frumoase sigilii de ceara realizate manual.

Unde le poti comanda? Chiar aici: SIGILII CEARA