sigiliu de alama semi-personalizat

Sigiliu de alama semi-personalizat

Sigiliu de alama semi-personalizat

Pentru invitatiile de nunta perfecte si puse la punct, aveti nevoie de accesoriile care completeaza detaliile finala si care personalizeaza si dau viata invitatiei voastre, Din totdeauna sigiliul de ceara a fost unul din preferatele voastre, de aceea ne-am gandit sa aducem o categorie noua pe piata si anume cea de sigiliu de alama semi-personalizate.

Ce inseamna asta? Inseamna ca deisgn-ul este deja stabilit. Ai incredere, avem multa experienta si de aceea am ales sa cream o gama generoasa de modele pentru sigilii de alama semi-personalizate. Semipersonalizarea se refera la schimbarea initialelor mirilor. Adica noi avem un design si doar adaugam initialele dorite pe sigiliu de alama.

Design-urile sunt create astfel incat am reusit sa inglobam toate cererile mari de pe piata in ceea ce priveste sigiliul semipersonalizat. Avem grafica simpla, grafica minimalista, grafica mai complexa sau cea in care regasim elemente ale naturii precum crengute, frunze sau flori.

Din toate sigiliile create pana acum de noi pentru voi, am selectat cele mai cautate si appreciate. Asa, voi, viitori miri, doar intrati la categoria de sigilii semi-personalizate si alegeti design-ul care este pe placul vostru si care se potriveste cel mai bine cu tematica invitatiei voastre.

Pasii unei comenzi sunt foarte simpli, intri pe site, adaugi in cos sigiliul dorit, notezi initialele voastre si mergi la pasii pentru finalizarea comenzi. Noi vom lua legatura cu tine pe mail sau telefonic, iar dupa plata, primesti machete sigiliului cu initialele tale. Ne dai acceptul pentru gravare si gata, sigiliul se pregateste sa plece catre tine!

Diferenta intre un sigiliu de alama personalizat si un sigiliu de alama semi-personalizat, este data de alegerea design-ului si taxele pentru acesta. Daca alegi un sigiliu de alama personalizat, iti vom crea un design de la 0, insa se aplica o taxa de design care este calculate in functie de complexitatea acestuia. Daca alegi un sigiliu de alama semi-personalizat, design-ul este prestabilit, il alegi de pe site, noi modificam doar initialele, astfel nu exista nici o taxa de design extra.

Mai exista varianta sa primim design-ul sigiliului de la tine, dar acesta trebuie sa respecte formatul vectorial si de asemenea cateva conditii tehnice pe care le gasesti in descrierea produsului sau le primesti de la noi la cerere.

Alegerea unui sigiliu de alama semi-personalizat usureaza procesul si stresul creat de dorinta ca totul sa iasa bine. Sigiliul de alama semi-personalizat infrumuseteaza initatia si aduce acel ceva personal al vostru. Atentia la detalii va fi apreciata de cei dragi, iar amintirea voastra va fi una memorabila.

Sigiliului de alama semi-personalizat a fost creat in urma cerintelor voastre pentru ceva unic, simplu si la indemana pentru a fi comandat, iar noi, mai usor de atat, nu puteam sa facem pentru voi cu drag.

Nunta este unul din momentele cele mai importante din viata noastra, de aceea trebuie sa alegem bine tot ce defineste finalul. Nu trebuie sa fim perfecti, insa prin lucruri mici si detalii fine, putem iesi in evidenta si ramanem pe viata cu ceva unic.

            Asteptam cu drag comanda ta de sigiliu de alama semi-personalizat!