Hartia de matase verde

Hartia de matase verde

Hartia de matase verde

            Hartia de matase este un produs foarte indragit de clientii nostri, dar si de noi. Hartia de matase este un detaliu care completeaza coletul perfect. Noi o folosim cu drag la toate pachetele care pleaca catre voi. De fiecare data alegem o culoare speciala pentru o impachetare superba. Pentru catalogul de hartie de matase am ales niste culori principale, ca mai apoi sa le divizam in nuantele cele mai cerute. Astfel din culorile din catalog, nu putea sa lipseasca hartia de matase verde.

            Verdele este cea mai utilizata culoare atat in crearea invitatiilor de nunta, invitatiilor de botez sau orice tip de proiect. De asemenea, este utilizata si in ceea ce inseamna detalii in aranjarea finala. De aceea am ales cele mai faine nuante de hartie de matase verde.

            Hartie de matase verde padure este in topul preferintelor voastre, iar asta nu ne mira. Este atat de frumoasa in momentul in care o asezi in colet incat iti vine sa o folosesti non-stop. Este un verde superb, inchis si putem numi hartia de matase verde padure, nuanta care nu va da gres niciodata.

            O alta culoare favorita este verde olive. Cum sa lipseasca fix aceasta nuanta de verde? De asemenea si aceasta nuanta de verde este printre favorite. Este maslinie, eleganta si foarte ceruta in randul produselor.

            Am vrut sa fim speciali si sa aducem si ceva diferit in nuantele noastre, de aceea am ales hartie de matase verde matcha. Este o nuanta fresh, plina de positivism si potriveste in numeroase cumbinatii. Este o nuanta moderna si ceruta. Verdele matcha se mai numeste si verde de tei, asemanarea fiind evidenta.

            O alta nuanta de verde care este speciala si indragita este data de hartia de matase verde fistic care aduce o nota de primavara-vara in catalogul nostru. Este diferita si tocmai asta o face frumoasa. Chiar daca este o nuanta de verde mai puternica, aceasta reuseste sa inveseleasca coletul intr-un mod spectaculos.

            Ultima nuanta de verde pe care am decis sa o avem prezenta printre, este verdele clasic. Este un verde calm, frumos, am spune clasic. Cu aceasta nuanta de verde cu siguranta nu dam gres folosind-o in colete. Este placuta ochiului si foarte eleganta.

            Hartia de matase a fluturasului este disponibila la set de 10 bucati si pretul variaza in functie de nuanta intre 6 lei si 7 lei pe set. Hartia de matase verde are dimensiunea de 50x75 cm pe bucata. Mentionam ca se taie foarte usor atat la mana, cat si la ghilotina, astfel incat poti obtine dimensiunea dorita pentru proiectul tau.

            Pe langa hartia de matase verde gasesti numeroase culori cu nuante superbe, iar una dintre ele este cu siguranta ceea ce cauti pentru a da viata coletului tau.

            Hartia de matase este extrem de fina si delicata iar pentru un touch personalizat, ii poti adauga un sticker sau un sigiliu de ceara realizat manual pentru a o inchide intr-un mod elegant.

            Te asteptam cu drag sa alegi cea mai frumoasa hartie de matase!

                            Hartia de matase