Snur de iuta si snur de bumbac

Snur de iuta si snur de bumbac

Snur de iuta si snur de bumbac

Snur de iuta si snur de bumbac

 

Cat de mult iubim produsele handmade, cele in care se pune suflet si totul arata impecabil! Ei bine, suntem bucurosi ca la Fluturas.net avem clienti care apreciaza aceste decoratiuni, iar unii dintre ei le realizeaza cu atata drag. Consideram ca aceste produse merita sa se afle si printre preferintele tale - Snur de iuta si snur de bumbac. Orice proiect sau decoratiune ar trebui sa faci, te vor ajuta. Iti garantam!

La Fluturas gasesti, printre altele, cea mai variata gama de plicuri in ceea ce ptriveste dimensiunea si nuantele acestora. De asemenea, putem afirma ca nuantele la ceara si diversitatea sigiliilor de alama ne fac sa fim in topul companiilor de acest tip din Romania. Hartia de matase, de impachetat sau de ambalat cadouri, colete, pungi cadou, flori de hartie, ghirlande, pom-poms, ambalare buchet flori, ambalare bijuterii, este si ea apreciata. Incat se afla in majoritatea comenzilor voastre!

Desigur ca „atentiile” dulci sunt si ele cerute, astfel ca banutii de ciocolata personalizati sau ciocolata mica / medie sau mare se comanda de catre companii sau de catre clientii care da, isi doresc unicitate si sa surprinda destinatarul. Panglica, fie ca e satinata, dublu satinata, de catifea sau pe diverse dimensiuni aurie – argintie, este cea mai comandata in perioada Sarbatorilor, tocmai atunci cand tot in jurul nostru e impodobit.

In plus, Fluturas va mai recomanda si accesoriile pentru petrecere, stickerele tematice de iarna sau felicitarile. Felicitarile sunt o alta categorie care se imparte intre aniversari si Sarbatori. Intreaga colectie este creata de catre echipa noastra, pornind de la design, culori, text, tot. Si suntem tare multumiti de ce a iesit. Desigur ca ne bucura si comenzile voastre, numeroase de altfel.

Snurul de iuta si snurul de bumbac fac parte din categoria Panglica/Snururi/Sfoara, cu sub-categoria SFOARA /SNUR DE BUMBAC SI IUTA. Aceste 2 se pot aplica peste invitatii, plicuri, hartie de impachetat sau peste alte lucruri dragute. Ele se utilizeaza la decorarea produselor handmade sau pentru orice proiect inovativ. Vi le recomandam cu drag, sunttem convinsi ca o sa va placa!

Snurul de iuta este disponibil in 2 dimensiuni pe site-ul nostru - Snur de iuta /ghem de 100 gr si Snur de iuta / ghem de 200 gr. Ambele snururi se vand la ghem.

Snurul de bumbac, la fel, e disponibil pe 2 dimensiuni, la ghem. Un bumbac nude, superb, ce arata minunat in proiectele handmade - Snur de bumbac ghem 50 gr si Snur de bumbac ghem 100 gr.

Suntem incantati ca aceste produse pot sa ajunga la voi, clientii nostri dragi, pentru ca noua ne plac mult. Si suntem norocosi ca le avem! Va invitam sa le folositi si voi, sa le testati si sa va convingeti de calitatea lor! Una excelenta, de altfel!

Fluturas.net este locul de unde va puteti comanda si voi produsele dorite. Va invitam sa ne urmariti, vom avea multe noutati in curand! Fluturas.net nu este un fluturas oarecare! Este fluturasul tau preferat!