Ciocolata personalizata mica pentru Craciun

Ciocolata personalizata mica pentru Craciun

Ciocolata personalizata mica pentru Craciun

Ciocolata personalizata mica pentru Craciun

 

Se apropie cea mai frumoasa perioada din an, o perioada incarcata cu multe bucurii, cu momente minunate petrecute alaturi de familie si de toti cei dragi noua. Mereu ne bucuram de aceste momente, pretioase de altfel. Si in toata acea perioada vedem o adevarata goana dupa cadouri peste tot – strazi, magazine, chiar si site-uri.

Noi, gasca de la Fluturas, va propunem sa luati toate aceste mici atentii din timp. Sa aveti posibilitatea sa va bucurati de zilele pline de liniste alaturi de familie. De aceea am creat o categorie speciala pentru voi toti – ciocolata personalizata. Si inca de la inceput ne bucuram de un real succes.

Ciocolata este dulcele pe care il cautam cu totii si care ne incanta toate simturile. Va oferim ciocolata de cea mai inalta calitate, pe 3 dimensiuni: ciocolata mica (dimensiune 3x3 cm aproximativ), ciocolata medie (dimensiune 9,5x7,5 cm aproximativ) si ciocolata mare (dimensiune 19x9 cm aproximativ). Este o ciocolata delicioasa, extrem de fina. Avem etichete cu design si text gata pregatite pentru voi, si ne straduim sa le realizam si livram in cel mai scurt timp. Toate aceste modele sunt gandite de echipa noastra si create pas cu pas.

Ciocolata personalizata mica este, de departe, cea mai comandata. Are o calitate superioara, e fara gluten si fara ou. In functie de stoc, ciocolata personalizata mica poate sa fie cu lapte, menta, ciocolata 55% cacao sau caramel sarat, aleasa aleatoriu, si cu staniol auriu. Eticheta acestui produs poate fi personalizata dupa bunul dumneavoastra plac. Astfel, se pot imprima poze, texte, diverse semne si grafice, logo al companiei, absolut orice va doriti. Poate fi daruita copiilor la scoala, in familie, prietenilor sau colegilor, angajatilor chiar. O sa fie extrem de incantati de alegerea voastra! Gasiti mai multe informatii despre produsele personalizate pe site-ul nostru, produsul fiind ciocolata personalizata mica.

Consideram ca Sarbatorile de iarna reprezinta o ocazie deosebita pentru ca sa daruiti celor dragi tot ce visati. Pentru ca ne vom ocupa noi ca acel vis sa devina realitate. Ciocolata personalizata mica pentru Craciun este cadoul perfect pentru angajatii tai, pentru familie, prietenii sau clientii tai. Am observat o tendinta crescuta a firmelor care au in vedere acest mic dar in perioada lunilor noiembrie-decembrie. Astfel ca, noi devenim niste furnicute, mereu pregatite sa va pregatim comanda, cat mai repede. Desi stim ca in aceasta perioada toata lumea e extrem de aglomerata, preferam si noi sa va ajutam cu comenzile din timp, sa nu ne agitam pentru finalul anului.

Va recomandam cu caldura produsele noastre si va sfatuim sa le incercati. Ciocolata mica face parte din categoria premium a produselor noastre. Va asiguram ca pozele nu reflecta realitatea intocmai, real produsele fiind mult mai speciale.

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare! Este fluturasul tau preferat!