Stickere Craciun

Stickere Craciun

Stickere Craciun

Stickere Craciun

Ne apropiem cu pasi repezi spre cea mai frumoasa Sarbatoare din an. Ne bucuram de fiecare data cand ajungem aici. Stim ca se apropie finalul de an, ca vom avea mai mult timp de petrecut cu familia si cei dragi noua. Si ca aceasta revedere va fi fix ceea ce are nevoie sufletul nostru. Stickere Craciun

Iar la aceste intalniri ne place sa ii bucuram pe cei dragi, sa le aducem un zambet pe fata. Orice persoana iubeste cadourile si surprizele. Iar noi, echipa Fluturas.net, suntem si in acest an alaturi de voi pentru a va oferi cele mai frumoase cadouri.

Avem numeroase propuneri de care suntem convinsi ca veti fi incantati. Iar familia, prietenii, colegii sau angajatii, vor aprecia cu siguranta aceste mici surprize.

Fie ca ne referim la plicuri sau la nuantele superbe de ceara, la sigiliile de alama tematice sau la diverse decoratiuni (panglica, snur colorat, stickere), suntem pregatiti sa va pregatim comenzile si sa va livram produsele in cel mai scurt timp.

Prin urmare, va recomandam sa incepeti sa comandati produsele de pe site-ul nostru pentru a ajunge la voi cat mai repede. Sa pregatiti cadourile in tihna si sa primiti cele mai frumoase recenzii de la cei dragi.

Printre toate produsele, tematice sau nu, putem sa ne mandrim si cu Stickere de Craciun. Sunt niste accesorii tare simpatice, perfecte pentru a completa impachetarea darurilor de Craciun. Ne bucuram pentru design-ul lor si pentru ca avem modele diverse. Cu totii apreciem o impachetare deosebita, iar cu aceste stickere cu siguranta vei obtine cadoul perfect.

Avem stickere cu diametru de 3,8 cm sau 2,5 cm pe care le comercializam la set de cate 15 bucati. Modelele de pe o folie sunt distincte, dar se pot repeta in mod aleatoriu. Se lipesc extrem de usor, fiind autocolante. Orice plic sau felicitare ori Scrisoare de Craciun poate fi inchisa cu aceste stickere, in loc de sigiliu de ceara. 

Pe site-ul nostru gasiti 4 modele de stickere de Craciun:

  • Stickere Craciun colorat - extrem de simpatice, cu insemnele cele mai indragite ale Craciunului: mosul, spiridusi, fulgi de nea, cadouri, sanie, etc.
  • Stickere Om zapada fericit – 8 modele distincte de stickere autocolante, cu fundal colorat si diferit, infatisand un om de zapada care transmite numai bucurii si zambete.
  • Stickere Mos Craciun cu fulgi zapada – sticker autocolant care il prezinta pe Mos Craciun in diverse ipostaze de iarna, “craciunistice”.
  • Stickere Mos Craciun bucuros – stickere in care apare Mos Craciun afara, pregatind cadourile pentru cei mai cuminti copii.

Stickerele sunt tare indragite in aceasta perioada, iar comandandu-le va asiguram ca nu veti fi dezamagiti. Le puteti folosi in combinatie cu o felicitare standard sau personalizata de pe site-ul nostru, felicitare invelita intr-un plic colorat, pe ce dimensiune doriti. Stickerul colorat de Craciun va fi “cireasa de pe tort”, te asiguram!

Asteptam cu drag comenzile voastre! Va asiguram ca echipa Fluturas.net face tot posibilul pentru a reinnoi constant stocurile, pentru a avea cele mai frumoase produse si cele mai mici preturi de pe piata!

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare! Este fluturasul tau preferat!