Produse personalizate

Produse personalizate

Produse personalizate

            Fluturas are o multime de produse faine si creative. Pe site-ul nostru gasesti tot ce iti doresti in materie de produse de papetarie: pentru ambalare, produse pentru invitatii de nunta, produse pentru firma ta sau cadouri frumoase. Ne-am gandit ca pentru fiecare categorie de produse sa venim cu un plus si sa aducem produse personalizate pentru voi, dupa propriile cerinte.

            Prima categorie de produse personalizate este cea de sigilii. Aici gasiti sigiliu/stampila personalizata. Aceasta este pe diferite dimensiuni si forme. Spre exemplu cel mai cautat sigiliu este sigiliu de alama de 25mm rotund. Aici gasiti si sigiliu/stampila de 30mm sau de 20mm, sigiliu patrat, sigiliu dreptunghi, sigiliu oval, sau sigiliu de 40mm sau 50mm. Acestea se pot personalize cu modelul sau textul dorit. Puteti folosi sigiliul de alama personalizat pentru invitatiile de nunta, alegand un model cu initialele voastre. Daca sunteti persoana juridical, puteti sa va faceti un sigiliu personalizat cu un mesaj special pentru clientii vostri sau chiar cu logo-ul firmei.

            Urmatorul produs personalizat este extrem de cautat si comandat si aici vorbim de ciocolata personalizata. Aceasta este disponibila pe trei dimensiuni si este absolut delicioasa sub toate aromele ei. Gasiti ciocolata personalizata mica, ciocolata personalizata medie si ciocolata personalizata mare. Dimensiunea o alegeti in functie de design-ul dorit si propria placere. Noi personalizam eticheta exact asa cum iti doresti. Putem pune o fotografie, un mesaj, un logo sau o combinatie frumoasa de elemente. Poti folosi ciocolata personalizata ca marturie la unul din evenimentele importante din viata ta precum nunta sau botez, personalizand eticheta cu numele vostru sau al bebelusului si data evenimentului, si de ce nu insotit de o fotografie. Ciocolata personalizata, indiferent de dimensiune, mai poate fi folosita cadou pentru clientii tai, in coletele tale in semn de multumire sau intr-un bol frumos pe biroul tau. Cu siguranta vei surprinde placut!

            Pe langa cele doua produse extrem de indragite, avem si o categorie de felicitari, unde iti poti crea felicitarea dupa propriul tau plac. Putem crea impreuna un design de la zero cu toate detaliile mentionate de tine. Putem face o felicitare pentru o zi de nastere, o persoana speciala, un eveniment sau pentru Craciun. Vei da dovada de atentie la detalii!

            Cum micile detalii conteaza, ne-am gandit sa facem la cererea voastra si stickere personalizate sub diferite forme, dimensiuni, culori si alte detalii creative. Poti folosi stickerele pe plicurile ce contin ganduri sau mesaje frumoase, poti folosi stickerele pentru ambalarea produselor tale care pleaca catre clienti sau le poti lipi pe cutiile coletelor tale. Produsul acesta se adreseaza in special firmelor care doresc impachetarea perfecta a coletelor, dar facem si stickere pentru miri, ce se folosesc pentru pungile de marturii, pentru cutiile de prajituri si chiar pentru invitatiile de nunta, in loc de sigiliu de ceara realizat manual.

            Fluturas iubeste unicitatea, originalitatea si atentia la detalii. Ne place ca fiecare proiect creativ sa aiba tusa de personalitate a creatorului, astfel au luat nastere produsele personalizate!

Asteptam cu drag comanda ta pentru a personaliza cele mai faine lucruri!