Accesorii petrecere – baloane si ghirlande

Accesorii petrecere – baloane si ghirlande

Accesorii petrecere – baloane si ghirlande

Accesorii petrecere – baloane si ghirlande

Trebuie sa ne facem noi insine zilele frumoase. Sa ne bucuram de tot ce se intampla in jurul nostru, sa petrecem timp de calitate cu oamenii dragi din viata noastra. Sa fim fericiti ca avem, zilnic, ocazia de a evolua, de a trai, de a zambi. Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu cei dragi – familie, prieteni, colegi, rude. De obicei ne adunam cu totii la sarbatori, la petreceri, la ocazii speciale, si ne bucuram unii de altii. Momente emotionante, frumoase, ce merita tinute minte.

Dar cand organizam petreceri ne dorim ca totul sa ne iasa perfect, sa nu existe lucru ce putea fi facut dar nu s-a realizat. Ca toata lumea sa fie multumita, nu? Ei bine, echipa Fluturas.net s-a gandit si la partea aceasta frumoasa de organizare de evenimente. Fie ca vorbim de petreceri tematice precum nunti, botezuri sau pur si simplu de adunari festive in familie.

Apreciem cu totii un decor tematic, dar si micile artificii – arcada de baloane, perdea decorativa de petrecere, ghirlande, aranjamente pentru mese, lista de invitati, meniuri, marturii, etc. Fac parte din frumusetea unui eveniment unde se poate remarca implicarea, iubirea de frumos si dorinta de a prezenta invitatilor decoruri superbe.

Accesorii Petrecere

Echipa Fluturas.net a creat, special, o categorie cu accesorii petrecere, unde puteti gasi baloane si ghirlande. Baloane avem atat colorate cat si negre, simple sau cu text. Iar ghirlande puteti gasi cu stegulete argintii sau aurii ori de petreceri de copii, cu imagini cu animalute din jungla.

  • Baloanele colorate si pastelate se potrivesc perfect oricarui botez sau nunti. Baloanele sunt din latex mat, avand dimensiunea de 30 cm, greutate de 2,8 gr si pot fi umflate atat cu aer cald cat si cu heliu. Seturile sunt de 2 tipuri - Baloane colorate pastel set 10 buc sau Baloane colorate pastel set 25 buc. Culorile sunt alese aleatoriu, dar daca aveti nevoie doar de o anumita culoare puteti sa ne contactati pentru a gasi impreuna o solutie.

Baloanele negre sunt, la fel, de 2 tipuri: simple Baloane Negre 30 cm/ set 5 buc sau cu text “Happy Birthday” Baloane Happy birthday negre - set 5 buc.

Baloanele Negre 30 cm/ set 5 buc sunt dintr-un latex mat, avand o dimensiune de 30 cm, greutate de 2,8 gr, putand fi umflate atat cu aer cald cat si cu heliu. In timp ce Baloane Happy birthday negre au o dimensiune de 30 cm si o greutate de 3 gr / buc.

Ghirlandele cu stegulete sunt formate din 12 stegulete triunghiulare, cu o dimensiune a triunghiurilor de 13x18 cm, realizate dintr-un carton superior calitativ - folio, greutate de 350 gr, snur de 2,85 m si 1 ac de plastic.

Ghirlanda party Jungle Safari cuprinde 10 cartonase cu forme de animale si 3 cartonase cu mesaje. Dimensiunea snurului este de 3 m, ghirlanda fiind dintr-un carton superior calitativ si contine diverse imagini cu animalute din jungla. Copii o vor indragi! Va asiguram!

 Asadar, ne bucuram ca putem sa va fim alaturi in momentele importante din viata voastra. Aceasta categorie contine accesorii petrecere ce nu trebuie sa lipseasca atunci cand organizati un eveniment.