Ciocolata personalizata pentru familie

Ciocolata personalizata pentru familie

Ciocolata personalizata pentru familie

Fluturas are cele mai frumoase produse ce pot fi utilizate pentru crearea de lucruri faine propriu-zise, dar are si produse ce pot fi folosite in scopul de a fi oferite cadou. Pe langa plicuri colorate, sigilii de ceara realizate manual, ceara pentru sigilii, hartie de matase, stickere sau panglica, gasiti si ciocolata personalizata pe diferite dimensiuni. Nu doar ca am deci sa aducem in catalogul nostru ciocolata personalizata, am creat o categorie speciala de ciocolata personalizata pentru familie.

Ciocolata personalizata a fluturasului este absolut delicioasa si este disponibila pe mai multe dimensiuni si arome. In cee ace priveste dimensiunile, avem disponibile trei forme.

Ciocolata personalizata mica este de 3,3x3,3cm in forma de patrat si este foarte draguta datorita dimensiunii perfecte in multe contexte. Ciocolata mica poate fi, in functie de stoc: ciocolata cu lapte, ciocolata cu menta, ciocolata cu caramel sarat sau ciocolata neagra 70% cacao.

Garantam ca toate sunt absolut delicioase si nu o sa te saturi de ele.

Ciocolata personalizata medie are dimensiunea de 9,5x7,5cm, este tare simpatico si extrem de delicioasa. La aceasta dimensiune avem disponibila doar ciocolata cu lapte, de o calitate superioara, o ciocolata fina care se topeste in gura.

In ceea ce priveste ciocolata personalizata mare, aceasta are dimesniunea de 19x9 cm aproximativ. Si la aceasta dimensiune avem disponibila o ciocolata de calitate superioara, rafinata, fina, cu lapte si un gust absolut delicios.

Pentru toate cele trei dimensiuni si sortimente de ciocolata, am pregatit etichete personalizate cu mesaje sau imagini tare faine, perfecte pentru a fi oferite cadou celor dragi. Asa ne-am gandit la o categorie de ciocolata personalizata pentru familie.

Astfel, ofera celor dragi cele mai faine cadouri insotite de o ciocolata personalizata pentru familie. La fluturas gasesti: Ciocolata Mica Am cea mai faina familie, ciocolata mica La multi ani, Cicoolata Mica Te iubesc sau Ciocolata Mica Multumesc.

De asemenea, pe toate trei dimensiuni gasesti niste mesaje foarte faine pentru membri familiei: Ciocolata Mica Bunico te iubesc, Ciocolata Te iubesc, mama, Ciocolata Te iubesc tata sau Ciocolata mica Te iubesc Bunicule.

Daca vrei sa iti impresionezi sotul cu un cadou inedit si care cu siguranta ii va placea, iti recomandam o ciocolata cu un mesaj cu totul si cu totul special: Ciocolata Omul pe care il iubesti. Un mesaj emotionant si din suflet: N-ai cum sa te saturi de omul pe care il iubesti, niciodata!

Daca vrei sa iti faci sotia sa se emotioneze si sa aprecieze cu adevarat cadoul tau, iti recomandam ceva mic si din suflet, uite ce ciocolata frumoasa cu un mesaj special: Ciocolata, Esti pretioasa, sotia mea! Un mesaj de apreciere foarte special.

            Am creat si niste etichete dedicate copiilor vostri, care cu siguranta valoreaza mult pentru ei si le vor pastra cu drag, pentru ca ciocolata cu siguranta o vor savura la cat de delicioasa este. Aveti doua variante: Ciocolata Te iubesc, baiatul meu!, si Ciocolata Te iubesc, fetita mea!.

            Daca nu te-am convins si iti doresti un mesaj mai frumos si unic, asteptam sa ne contactezi pentru a crea o ciocolata personalizata exact asa cum iti doresti!