Ata si snurul metalizat

Ata si snurul metalizat

Ata si snurul metalizat

Cand vine vorba de detaliile unei ambalari, fluturas vine in ajutorul tau ce cele mai faine accesorii de impachetat. De la acesorii pentru colete, pana la accesorii pentru invitatia de nunta. Pe langa plicuri, sigilii, panglica sau hartie de matase, fluturas are in portofoliu ata si snurul metalizat.

Ata si snurul metalizat pot fi acel touch final care scot produsul ambalat din anonimat. Avem o varietate de ate si snururi, dar favoritele voastre sunt ata si snurul metalizat. Acestea sunt prezente in doua culori metalizate: auriu metalizat si argintiu metalizat.

Ata aurie si argintie metalizata se vinde la rola de 100m si o puteti folosi in foarte multe proiecte. Chiar daca este o simpla bucata de ata, va asigur ca efectul metalizat pe care il are, nu este unul de neglijat. Este subtire, dar rezistenta, eleganta si foarte usor de manevrat.

Ata aurie sau argintie merge superb infasurata pe un plic sau pe o invitatie de nunta. Ata aurie metalizata se poate inchide perfect cu un sigiliu de ceara realizat manual. Ata metalizata inchide perfect orice tip de plic si ii ofera aceea eleganta unica.

Pe langa ata metalizata, fluturasul are in catalog si snurul metalizat. Snurul metalizat este din lurex si este si el disponibil pe doua culori. Snurul metalizat este disponibil pe auriu metalizat si pe argintiu metalizat.

Snurul este de o calitate superioara si infrumuseteaza orice tip de proiect. Acesta se vinde la bucata de 5m. Este un produs premium si ne bucuram mult ca este atat de indragit de voi. Snurul auriu este in top la vanzarile de snururi/ate si panglici si pe buna dreptate, caci este superb.

Snurul metalizat este mai gros decat ata si se pot lega fundite din el. Snurul metalizat se poate infasura si el pe inviatii sau plicuri. Snurul este usor elastic si se muleaza extrem de frumos si elegant pe langa obiecte sau hartie. Acesta are o grosime de aproximativ 2 mm.

Ata si snurul metalizat sunt doua accesorii care pot schimba cu totul infatisarea si estetica unui proiect. Acestea se pot folosi atat in proiecte cu esthetic elegant, cat si in proiecte vintage sau moderne. Ambele sunt placute la atingere si extrem de rezistente.

Snurul metalizat este din ce in ce mai cerut, fiind un element in voga pentru anul acesta. Foarte mult a fost folosit in creeare invitatiilor de nunta, dar nu numai.

Noi il folosim in atelierul nostru pentru infrumusetarea felicitarilor, cardurilor de multumire sau inchiderea coletelor care pleaca catre voi.

Pretul afisat la snur este pentru 5m de produs, iar in ceea ce priveste ata, pretul afisat este pentru o rola de 100m.

In atelierul nostru nu exista zi fara sa pregatim macar un colet cu ata sau snurul metalizat, astfel, va garantam ca o sa va indragostiti pe loc de calitatea ambelor produse.

Clientii nostrii adora aceste produse, iar noi incercam sa le avem de fiecare data in stoc pentru ca sunt super cautate datorita calitatii si pretului excelent pe care il ofera Fluturasul.  

ata si snurul metalizat