Ceara pentru sigilii

Ceara pentru sigilii

Ceara pentru sigilii

Sigiliile sunt accesoriul final al invitatiei, care aduce acel plus care confera originalitate. Sigiliile de ceara se pot folosi si pentru alte proiecte speciale cum ar fi: scrisori, carduri de multumire, vouchere sau se pot lipi direct pe cutii, meniuri de nunta marturii, albume sau chiar proiecte scolare . Sigiliile de ceara realizate manual sunt speciale, mai ales daca sunt facute chiar de miri. Ceara pentru sigilii este disponibila in catalogul fluturasului in nenumarate culori.

Astfel pentru realizarea sigiliilor de ceara ai nevoie de pistol sau lingurita pentru topit ceara, de sigiliul de alama cu model in functie de dorintele tale si de ceara pentru sigilii.

Ceara pentru sigililii este disponibila sub forma de batoane care au dimensiunea de aproximativ 14 cm si diamentrul de 1,1 cm. Greutatea unui baton de ceara pentru sigilii este de apoximativ 12 gr, iar dintr-un baton de ceara vor iesi aproximativ 10-12 sigilii de ceara.  

Ceara pentru sigilii se poate folosi cu ajutorul pistolului electric special pentru topit ceara, aceasta este formula recomandata de noi pentru economia timpului si eficienta, dar se poate topi si intr-o lingurita speciala pentru ceara. Ambele variante le gasiti disponibile pe site-ul nostru.

Ceara pentru sigilii este unul din produsele noastre cheie, de aceea ne-am straduit sa avem un portofoliu de colori amplu si sa tinem cont de toate dorintele voastre.

Cea mai apreciata si comandata culoare de ceara ramane ceara bronz. Este atat de frumoasa si putem spune universala pentru ca se potriveste la nenumarate combinatii de culori si stiluri. Puteti folosi ceara bronz pe o invitatie in stil baroc, dar cu siguranta se potriveste si la o invitatie cu influente moderne. Ceara bronz este mereu in stoc si ramane atat preferata voastra cat si a noastra.

Pe langa ceara bronz, ne-am straduit sa aducem nuante asemanatoare, dar diferite prin detaliile nuantelor aramii sau maro, astfel gasiti pe site-ul fluturasului: ceara auriu antichizat, ceara cupru sau ceara ciocolatie. Cu siguranta si ceara auriu antichizat are laudele bine meritate pentru frumusetea ei si aspectului unic pe care il confera proiectului.

Tot in topul culorilor preferate si comandate foarte mult de catre voi, avem si ceara pentru sigilii in nuante de verde. Pe primul loc este ceara verde smarald care este atat de eleganta si nu ne miram de ce va place atat de mult. Putem continua cu ceara verde padure, ceara verde olive sau antichizat si cu ceara verde prafuit. Ceara verde prafuit este noua in catalogul fluturasului, insa a castigat rapid simpatizanti.

De asemenea la preferate avem si ceara aurie, ceara alba ceara perla sau ceara champagne, toate fiind niste nuante superbe.

In ceea ce priveste nuantele mai puternice am reusit sa atingem cam toate culorile: ceara rosie, ceara Bordeaux, ceara roz, ceara lila sidef, ceara argintie, ceara gri, ceara albastru pastel, ceara albastru pudrat si ceara rosu antichizat.

Ceara pentru sigilii este usor de folosit pentru ambele metode de topire.

 Sigiliile de ceara sunt speciale si asa vor ramane mereu, sunt perfecte pentru completarea proiectului tau.