Cadouri dulci pentru copii la scoala

Cadouri dulci pentru copii la scoala

Cadouri dulci pentru copii la scoala

Cadouri dulci pentru copii la scoala

Fie ca e vorba de un eveniment, o sarbatoare, o zi de nastere sau o zi oarecare, ne face placere sa ajutam la realizarea cadourilor. Dar mai ales sa punem in aplicare ideile voastre si sa devina realitate orice gand ati avea. Noua ne plac surprizele si consideram ca orice persoana se bucura atunci cand primeste un cadou sau o atentie neasteptata. Dar copiii? Ei sunt si mai bucurosi cand primesc cadouri dulci pentru copii la scoala.

De aceea suntem extrem de bucurosi cand avem proiecte care includ copii. Aceste comenzi ne incanta si mereu suntem dispusi sa va ajutam pentru ca rezultatul sa fie cel mult dorit. De obicei, aceste propuneri vin de la doamna invatatoare sau de la doamna diriginta. Si…ce cadou poate fi mai reusit decat ciocolata personalizata?

Sa fim seriosi...cui nu-i place ciocolata? Intrebam noi, echipa Fluturas.net, care zilnic impachetam ciocolata personalizata. Indiferent ca realizam design-uri pentru companii, marturii pentru nunti sau botez, sau pentru o clasa de elevi, acelasi drag si iubire o depunem pentru fiecare proiect.

Ciocolata Personalizata

Pentru a-i recompensa pe elevii dumneavoastra sau pentru a-i bucura la vreo ocazie speciala, va propunem Ciocolata personalizata mica. Se poate realiza pe un design la alegere, in functie de ce va doriti. Sau putem realiza o eticheta cu un mesaj dragut, care sa va reprezinte ca si echipa, clasa. Ciocolata personalizata mica are o calitate superioara, fiind fara gluten si fara ou. Dimensiune: 3 x 3 cm – aproximativ.

In functie de stoc, ciocolata personalizata mica poate sa fie cu lapte, menta, ciocolata 55% cacao sau caramel sarat, aleasa aleatoriu cu staniol auriu.

Va garantam ca elevii o sa fie impresionati. Intreaga clasa va considera ca ati avut o idee geniala, iar elevii vor fi dornici sa savureze fiecare bucatica.

Desigur ca va putem oferi si o cantitate mai mare, avem disponibila si Ciocolata personalizata medie (dimensiune: 9,5x4,5 cm) sau Ciocolata personalizata mare (dimensiune: 19x9 cm). In functie de preferinte sau design, va putem ajuta si cu recomandari sau alte informatii utile, pentru a face alegerea perfecta.

Felicitare personalizata

Iar acest mic cadou dulce va recomandam sa il pregatiti impreuna cu o Felicitare. Indiferent ca e vorba despre o Felicitare personalizata sau de Craciun, efectul asupra elevilor va fi unul mare, de remarcat. Felicitarile personalizate le putem realiza dupa placul dvs in asa fel incat fiecare copil sa aiba alt mesaj scris de catre doamna invatatoare sau diriginta sau sa fie toate la fel. Cum preferati!

Credem ca aceasta idee va ajunge la inimile elevilor care apreciaza atat o mica atentie dulce, cat si o atentie pentru…suflet. Felicitarile le putem introduce intr-un plic colorat, inchis cu un sigiliu. Si va fi cadoul minunat, atentia perfecta!

Cui nu-i place ciocolata? A noastra e calitativa, gustoasa, draguta! Felicitarile completeaza perfect aceasta atentie mica. Iar elevii sarguinciosi merita tot ce e mai bun. Va asteptam cu mare drag comenzile de ciocolata personalizata mica, ciocolata personalizata medie sau ciocolata personalizata mare. In functie de nevoile voastre, suntem mereu aici sa va ajutam sa faceti cele mai bune alegeri. Alegeti cadouri dulci pentru copii la scoala pentru o surpriza excelenta!

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare. Este fluturasul tau preferat!