STICKERE

STICKERE

STICKERE

 

Fluturas vine cu cea mai mare gama de accesorii de papetarie. Incercam sa acoperim cu drag toate nevoile voastre incat comanda sa fie cat mai usoara. Ne dorim sa gasiti pe site-ul nostru pachetul complet de accesorii, de aceea am adaugat si o serie de stickere pentru plicuri, dar si stickere care cu siguranta se potrivesc in multe ocazii. Astfel regasiti pe site si oferta noastra pentru stickere.

Acestea pot fi accesoriu perfect pentru a intregii imaginea invitatiei sau scrisorii voastre.

Pe site-ul nostru gasiti disponibile o serie de stickere prestabilite care sunt foarte indragite de voi. Am decis sa le avem in doua forme, stickere rotunde si stickere inimioara. Acestea sunt metalizate si le avem disponibile pe trei culori la fiecare forma. Astfel avem: stickere aurii, argintii si bronz. Toate sunt minunate si arata perfect pe orice tip de plic datorita jovialitatii acestora. De asemena, sunt autoadezive si se aplica foarte usor pe plic. Sunt confectionate dintr-un material fin metalizat care se muleaza prin lipire pe multe tipuri de material. Se vand la set de 12 bucati si au un diametru de 3 cm.

Daca cele metalizate nu v-au convins cu frumsuetea lor, sa stiti ca ne-am gandit la toate dorintele voastre, asa ca am decis sa facem stickere personalizate dupa forma, culoarea si design-ul droit de client. In principiu se poate face orice, insa pentru o oferta completa, ne puteti da un mail la fluturas.net@gmail.com si acolo ne spuneti exact ce v-ati dori, iar noi revenim cu toate detaliile ofertei.

Design-ul poate fi cu initiale, cu imagini, cu text scurt sau cu logo. In ceea ce priveste forma, se pot face rotunde, patrate, dreptunghi si chiar si forme mai speciale. Exista si o varietate de texturi si culori la printre care se numara si cele cu folio sau cele pe carton mat sau texturat.

Se pot folosi in foarte multe cazuri, le putem face pentru invitatii de nunta, stickere pentru marturii, stickere cu logo-ul firmei, stickere pentru impachetare sau stickere de multumire sau pentru orice tip de design.

Avem si o categorie speciala pentru perioada Sarbatorilor de iarna, cu tematica de Craciun. Si pe acestea le gasiti la sectiunea de stickere/timbre. Sunt extrem de dragute si infrumuseteaza aspectul unui cadou, pungi, folii sau plic cu o scrisoare. Le gastiti cu urmatoarele denumiri: Stickere Craciun colorat, stickere Om de zapadata fericit, stickere Mos Craciun cu fulgi de zapada si stickere Mos Craciun bucuros. Sunt superbe si foarte haioase. Sunt facute din hartie autoadeziva si se lipesc extrem de usor. Acestea sunt disponibile pe 2 dimensiuni, le gasiti cu diametrul de 2,5 cm si diametrul de 3,8 cm. Sunt autocolante si le gasiti la set de 15 buc. O folie contine opt modele distincte, iar modelele se repeta aleatoriu.

De asemenea pe site mai gasiti si un model de sticker Thank You cu floricele roz. Acesta are diamentrul de 3,8 cm si se vinde la set de 12 bucati. Este extrem de elegant si un mod special de a multumi cuiva.

Acest detaliu este mereu o idee buna pentru a pune acel ceva special in proiectul vostru, asa ca va asteptam la cumparaturi pe site-ul nostru drag!