Ceara pentru sigilii

Ceara pentru sigilii

Ceara pentru sigilii

Ceara pentru sigiliu

          Moda s-a schimbat mult in ultimii ani. Miresele cocheteaza cu diverse idei gasite pe internet in privinta invitatiilor de nunta si accesoriilor care le compun. Cartonul invitatiei, plicul, ceara pentru sigiliu sau diversele tipuri de panglica sunt doar cateva dintre optiunile pe care mirii le au in vedere.

Ne bucuram ca toti isi gasesc intr-un final stilul si consideram ca fiecare invitatie de nunta trebuie sa fie unica, diferita, personalizata, asa cum e fiecare persoana in parte si cum ar trebui sa fie un eveniment.

          Fluturas vine in ajutorul mirilor cu diverse tipuri de plicuri pentru invitatiile de nunta, cu sigilii de alama standard cu diverse modele potrivite pentru invitatii, cu ceara colorata pentru aceste sigilii, cu panglica pe diverse modele / culori pentru impachetarea perfecta, cu ciocolatele personalizate ca marturie.

Desigur ca va putem ajuta cu cele mai calitative produse si ne bucuram ca gasiti la noi ceea ce cautati. Sigiliile lipite pe plicuri sunt varianta noastra preferata. Orice plic + sigiliu ati alege, noi adoram acel rezultat elegant, dar putin misterios. Si ne bucuram cand ne cereti ajutorul inspre realizarea unor sigilii de ceara realizate manual MODELE/ CULORI la alegere.

          Cei mai importanti pasi sunt, bineinteles, alegerea culorii de ceara si a modelului sigiliului ce doriti sa vi-l realizam. In prezent, la Fluturas gasiti aproximativ 30 nuante de ceara. Ceara o avem pe stoc sub forma de batoane. Batoanele de ceara le puteti topi cu ajutorul unui pistol de ceara sau in lingurita cu o lumanare. Pistolul de ceara e varianta cea mai recomandata de noi, din experienta personala, dupa teste indelungate.

In functie de proiectele dvs si de destinatia finala a sigiliilor, va recomandam ca sigiliul sa aiba o nuanta in contrast cu nuanta plicului ales. Pentru ca astfel va atrage atentia si nu se va pierde printre culoarea plicului. Va asiguram ca persoanele carora le veti inmana invitatia, vor remarca acest mic-artificiu.

Noi folosim toate nuantele de ceara si ne plac, indiferent ca e vorba despre culori mai pastelate sau mai puternice. Printre favoritele noastre dar si ale voastre (dovada fiind numeroasele comenzi) se numara Ceara Bronz pentru sigilii, Ceara Aurie pentru sigilii, Ceara verde smarald pentru sigilii, Ceara Auriu antichizat pentru sigilii, Ceara Champagne pentru sigilii. Aceste nuante sunt cel mai utilizate la realizarea sigiliilor pentru invitatiile de nunta.

Pentru invitatiile de botez se foloseste in preponderenta Ceara Roz pentru sigilii, Ceara Roz Trandafiriu pentru sigilii, Ceara Albastru Pastel pentru sigilii, Ceara Alba pentru sigilii – nuante pastelate, roz – albastru.

Cromatic, nuantele de ceara sunt extrem de diverse. Avem batoane de ceara atat din gama de albastru, cat si verde, nude, rosu si suntem bucurosi ca putem sa satisfacem cerintele clientilor nostri. Dintr-un baton de ceara se pot realiza intre 10-12 sigilii, cu o stampila de alama avand diametrul de 25 mm.

          In concluzie, putem afirma ca ceara e la mare cautare in prezent, iar noua ne face placere sa va ajutam la realizarea dorintelor voastre.