Plicurile colorate ale Fluturasului

Plicurile colorate ale Fluturasului

Plicurile colorate ale Fluturasului

Plicurile colorate ale Fluturasului

          Fluturas se mandreste cu cea mai variata gama de plicuri, culori si dimensiuni, din toata tara. Ne bucura comenzile clientilor si ale partenerilor care revin pentru plicurile colorate ale Fluturasului.

          Desigur ca avem disponibile dimensiuni diverse si o multitudine de culori, nuante vibrante sau pastelate. Noi mereu suntem in cautare de variante noi, care sa fie pe placul clientilor nostri.

Puteti astfel gasi la noi plicuri pentru invitatiile de nunta, plicuri de bani, plicuri pentru cartile de vizita, plicuri patrate, pentru toate gift-cards sau printurile ce le doriti.

Avem 2 categorii de plicuri – plicuri colorate de fabrica sau plicuri handmade, realizate manual de catre echipa Fluturas.

          Plicurile colorate le gasiti pe dimensiunile urmatoare: 82 x 113 mm, 114 x 162 mm - C6, 133 x 184 mm - I8, 130 x 130 mm, 155 x 155 mm, 110 x 220 mm- DL, 162 x 229 mm- C5. Fiecare categorie e speciala, culorile diferite si extrem de apreciata de catre cei care le comanda.

Asadar, plicurile 82x113 sunt perfecte pt cartile de vizita sau gift-card in dimensiune mica. Stocurile acestor plicuri sunt limitate, la fel si nuantele. Cele mai utilizate sunt Plic Negru 82x113 mm, Plic Ivoire/Vanilie 82x113 mm, Plic Crem Sidef 82x113mm.

Plicurile C6 – 114 x 162 mm sunt cel mai des folosite pentru invitatiile de nunta, invitatiile de botez, pentru felicitari sau vouchere. Arata minunat impreuna cu un print normal sau texturat, iar dimensiunea este perfecta. Sunt elegante si confera invitatiei o nota aparte.

Bineinteles ca plicurile I8 – 133 x 184 mm, sunt cel mai apreciate de catre miri, care le aleg la invitatiile lor de nunta. Categoric, de departe nuantele de ivoire / alb sunt cele mai cautate, iar aici putem sa va recomandam Plic Alb Texturat I8 140g, Plic Ivoire I8, doua din cele mai comandate produse ale noastre.

Plicurile patrate, patrat mic 130 x 130 mm si patrat mare 155 x 155 mm, sunt si ele cerute de catre mirii care isi realizeaza invitatiile si doresc un design diferit, mai special. Desigur ca va incantam cu nuante perfecte pentru orice design ati avea.

Plicurile DL – 110 x 220 mm, sau asa-numitele plicuri de bani, sunt si ele printre mult-cautatele produse de pe site-ul nostru. Bineinteles, cele mai apreciate sunt Plic Alb DL si Plic Negru DL.

Plicurile C5, cu o dimensiune de 162 x 229 mm, sunt cele mai mari plicuri ce le puteti gasi la noi.

          Plicurile handmade sunt realizate minutios de catre membri echipei Fluturas, avand un carton mai gros, fapt care le confera eleganta.

Avem 2 dimensiuni disponibile C6 si I8, pe nuante alese: Plic Verde Padure C6 handmade, Plic Verde Olive i8 handmade, Plicuri Verde Moss I8 handmade, Plic Roz Prafuit Metalizat C6 handmade. Calitatea cartonului si a plicului in sine se reflecta in orice proiect le-ati folosi.

          Plicurile colorate ale Fluturasului sunt disponibile pe mai multe variante de culoare si dimensiuni, iar noi suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti ce e mai potrivit pt voi si proiectele voastre.