Ciocolata Renul amuzant

Ciocolata medie

Ciocolata medie

Ciocolata medie

Cand ne gandim la ceva dulce, clar primul gand venit in minte e...ciocolata. Sub diverse forme, iubim acest produs alimentar, copii sau adulti fiind. Si ne bucuram din suflet mereu cand primim un cadou care-l contine. Ciocolata mica, ciocolata medie sau mare, nu conteaza. Ne bucuram de gustul delicios si, instant, capatam un zambet pe buze.

Identificand nevoile clientilor nostri si ai pietei, am creat categoria Ciocolata personalizata, ce cuprinde 3 tipuri si dimensiuni de cioco – ciocolata mica, ciocolata medie si ciocolata mare. Important de precizat este ca fiecare din cele 3 dimensiuni pot fi personalizate sau puteti cumpara produsul cu design-ul facut deja de noi. Aveti de unde alege! Intrati pe site la fiecare categorie si veti fi surprinsi!

Ciocolata medie este super delicioasa si apreciata de catre clientii nostri. E ceruta foarte mult, atat la evenimente tip nunta, botez, cat si de catre firme. Avem deja create cateva modele de ciocolata medie pentru familie si cei dragi, le-ati vazut?

Ciocolata medie are o dimensiune de 9,5x7,5 cm aproximativ, continutul fiind cu lapte si staniolul auriu. Ciocolata este de calitate superioara, premium. Aceasta ciocolata poate avea eticheta cu design creat deja de noi sau cu design personalizat.

  • Ciocolata medie personalizata este cel mai des folosita la evenimente precum botez sau nunti. Se poate atasa poza cu bebelusul, cu mirii, sau un simplu text impreuna cu un design dorit, diverse figurine, etc. De asemenea, companiile comanda des acest produs, pentru angajatii sau colaboratorii sai. Ne bucuram de fiecare data cand colaboram inspre realizarea unui design care sa va reprezinte si sa va placa. Avem feedback-uri foarte bune de la clientii nostri, care revin an de an pentru realizarea de ciocolata personalizata.
  • Ciocolata medie standard, cu design-ul de pe site-ul nostru e cea mai ceruta. Pentru ca avem o multitudine de creatii, e imposibil sa nu gasesti un mesaj care sa-ti faca cu ochiul. Indiferent ca vorbim de ciocolata medie cu tematica de Craciun – precum Ciocolata Renul lui Mos Craciun, Ciocolata Om de zapada cu fular, Ciocolata Renul amuzant sau Ciocolata Om de zapada. Ori ca vorbim de cea clasica, cu mesaje emotionante, e imposibil sa rezisti tentatiei si sa nu comanzi macar o bucata.

Avem mesaje pentru intreaga familie, pentru parinti, bunici, frati, pentru omul pe care-l iubesti. Majoritatea etichetelor sunt color, printate fata-verso, cu text folio. Ne plac aceste produse pentru mesajele ce le transmit dar si pentru gustul adevarat al ciocolatei - Ciocolata Omul pe care-l iubesti, Ciocolata Te Iubesc, Ciocolata Am cea mai faina familie.

Va recomandam sa testati aceste produse pline de inspiratie. In perioada Sarbatorilor de Iarna avem multe comenzi care contin aceste produse pentru ca...sa fim seriosi.. Cui nu-i place dulcele? Cui nu-i place ciocolata? Unele dulciuri sunt pentru suflet si clar trebuie savurate. Modelele sunt create de catre noi dar, daca nu va simtiti confortabil cu acestea, asteptam un email pentru a ajunge la un consens si a crea design-ul dorit. Sau plasati comanda direct pe site si atasati ideile voastre.

Va asiguram ca o sa fiti incantati de rezultatul final!