Ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata

Ciocolata personalizata

   Ciocolata personalizata

Ciocolata cu lapte, ciocolata cu caramel sarat sau ciocolata cu menta, ciocolata medie sau ciocolata mica, nu conteaza atat de mult atata timp cat ciocolata este in centrul atentiei. Ciocolata este preferata tuturor, de aceea intra in categoria cadourilor perfecte si bine primite cu orice ocazie.

  Ciocolata personalizata este una din preferatele noastre, ne place atat de mult sa le cream si sa privim cum clientii nostri sunt atat de multumiti de rezultatul final, incat am face ciocolata personalizata zilnic, desigur am si manca, credeti-ne are un gust extraordinar de delicios.

  Ciocolata personalizata se poate folosi in foarte multe ocazii, precum: ciocolata personalizata ca marturii de nunta, ciocolata personalizata ca marturii de botez, ciocolata personalizata pentru firma ta sau ciocolata personalizata pentru o alta ocazie speciala.

  Ciocolata personalizata o gasesti in rafturile fluturasului si cu mesaje standard, astfel ii poti darui mamei tale un cadou cu totul special, o ciocolata personalizata cu “Te iubesc, mama!”.

De asemenea ii poti darui tatalui, fratelui sau surorii tale o ciocolata personalizata cu mesaj specific pentru fiecare. Un mesaj drag nou este si cel de pe ciocolata “Am cea mai faina familie!”, este unic  si cred ca pentru fiecare familia este speciala.

  Fluturasul poate personaliza eticheta ciocolatei cu ce doresti, procedura este simpla iar rezultatul este unul deosebit cu care ii surprinzi pe cei din jurul tau. Eticheta poate fi personalizata cu logo-ul firmei tale, cu poza bebelusului, cu numele viitorilor miri sau cu orice altceva, dar sa respecte criteriile stabilite pentru un rezultat perfect.

  Ciocolata fluturasului este disponibila in trei dimensiuni: ciocolata mica de 3x3 cm, ciocolata medie de 9x4,5 cm si ciocolata mare 15x7,5 cm. Te asiguram ca ciocolata noastra personalizata este una delicioasa si acest lucru este testat de catre noi cu drag in biroul fluturasului.

  In functie de stoc si disponibilitate aceasta este prezenta cu mai multe sortimente gustoase pentru fiecare dimensiune. Cel mai indragit si comandat sortiment la ciocolata personalizata 3x3 cm, este ciocolata personalizata cu lapte, urmat de ciocolata personalizata cu caramel sarat.

Avem si cateva sortimente speciale cum ar fi ciocolata personalizata cu menta, ciocolata personalizata cu cappuccino  sau ciocolata personalizata cu 70% continut de cacao.

Pentru ciocolata medie 9,5x4,5 cm avem disponibil doar ciocolata personalizata cu lapte, dar va asiguram ca este absolut minunata, foarte fina cu un gust delicios si cu o textura care ti se topeste imediat in gura, absolut minunat. Pentru ciocolata mare 15x7,5 cm avem doua gusturi super delicioase, ciocolata personalizata cu crema de alune si lapte, ciocolata personalizata cu crema de zmeura si lapte cu 33% continut cacao.

   Va prezentam cu drag si un produs special tot din categoria ciocolata, si anume banutii de ciocolata rotunzi. Acestia sunt super deliciosi, usori crocanti cu un gust special de caramel.

Banutii de ciocolata personalizati sunt tare simpatici, micuti si potriviti in orice ocazie. Acestia se pot personalize simplu cu o imagine, cu un simbol sau cu un text scurt. Banutii de ciocolata personalizati ii gasesti la noi si iti garantam ca sunt foarte foarte simpatici.

  Ciocolata noastra poate fi folosita ca dar de Craciun, ca dar de zi de nastere sau pur si simplu in bolul casei tale de unde musafirii se pot servi si pot admira aceasta idee inedita.

  Asadar, daca iti doresti ceva special pentru evenimentul sau pentru firma ta, nu ezita sa comanzi ciocolata personalizata de la fluturas, cu siguranta nu vei regreta.