Plicuri

Plicuri

Plicuri

Plicuri

 

Cum creezi amintiri care sa ajunga la sufletul persoanei dragi tie? Stim cu totii cat de importante sunt emotiile, iar prin ceea ce oferim avem capacitatea de a surprinde extrem de placut cealalta persoana.

O scrisoare trimisa la momentul potrivit poate schimba prezentul si viitorul si poate ajunge la sufletul destinatarului. Cuvintele sunt alese cu atentie, frazele exprima sentimente si astfel ideile devin o poveste iar amintirea va ramane intiparita in sufletul si gandul destinatarului.

Asternem pe hartie cuvinte din suflet si ne dorim ca acestea sa fie protejate. Pentru asta, gasiti la noi cele mai frumoase plicuri, comandate si recomandate de catre clientii nostri pe tot parcursul anului.

Indiferent ca vorbim despre plicuri pentru invitatii de nunta, plicuri de bani, plicuri pentru vouchere, plicuri pentru carti de vizita ori plicuri pentru felicitari, aceasta categorie e una dintre cele mai cautate de catre clienti. Va punem la dispozitie o multitudine de culori si dimensiuni pentru a-l incanta pe cel caruia ii veti oferi o atentie si pentru a proteja surpriza dinauntru.

Cele mai apreciate sunt plicurile C6, care sunt folosite mai ales pentru invitatiile de nunta. Nuantele pentru plicurile vanilie / ivoire, plic alb texturat, plic negru, plic craft sau plic craft cu striatii sunt cele mai cautate de catre mirii care pregatesc invitatiile pentru unul din cele mai fericite momente din viata lor – nunta.

Desigur ca si plicurile I8 ori patrat mic (130x130 mm) sau patrat mare (155x155 mm) sunt potrivite pentru invitatiile de nunta si le recomandam mirilor. Important e sa gasiti ce vi se potriveste ca design si culoare pentru ca rezultatul final sa va multumeasca si sa fie exact ceea va imaginati pentru acea zi speciala. Plicurile  patrat mic 130x130 mm si C6 mai sunt folosite si in perioada Sarbatorilor (mai ales Sarbatorile de iarna) pentru ca sunt potrivite pentru Felicitari. Gasiti si la noi pe site idei de Felicitari care includ si plicuri asortate design-ului de pe felicitare.

Plicurile DL sunt plicurile pentru bani, vouchere sau scrisori, asa cum le stim cu totii dupa forma lor specifica. Indiferent ca ne uitam la plicul rosu, auriu, roz, verde, alb sau vanilie, toate sunt la fel de speciale. Si voucherele incap perfect in acest tip de plicuri si vi le recomandam.

Avem si plicuri handmade, plicuri realizate manual dintr-un carton mai gros, plicuri colorate, indoite si lipite de catre echipa Fluturas.net. Sunt mai speciale si le promovam mai ales pentru evenimentele importante din viata noastra, precum o altfel de nunta sau o scrisoare mai speciala. Aici nuantele sunt diferite, dar va asiguram ca arata si mai bine in realitate decat pe site. Plicurile realizate manual au 2 dimensiuni – C6 si I8, iar cele mai solicitate sunt Verde Padure, Verde Moss, Roz Prafuit, Bordeaux, Wine.

Ne bucuram ca putem sa fim alaturi de voi in momentele importante ale vietii, precum pregatirile pentru nunta, atunci cand faceti o persoana fericita cu un voucher cadou sau cand bucuria deschiderii unui plic inauntrul caruia se afla o scrisoare este imensa. Intreaga categorie de plicuri este extrem de accesata pe site-ul nostru si ne bucuram ca putine sunt comenzile din care lipsesc.

Uneori, conteaza si ambalajul. Iar plicurile de pe fluturas.net sunt cele mai potrivite!