sigilii de ceara realizate manual / stampile de ceara

Plicuri, sigilii, ceara, hartie de matase, ciocolata

Plicuri, sigilii, ceara, hartie de matase, ciocolata

Plicuri, sigilii, ceara, hartie de matase, ciocolata- Produsele noastre dragi

Ai accesat site-ul Fluturas.net si tare mult ne bucuram pentru asta ! Suntem o echipa dinamica, creativa, mereu dispusa sa gaseasca solutii pentru realizarea tuturor ideilor tale. plicuri, hartie de matase, sigilii de ceara, ciocolata personalizata

Pentru ca suntem convinsi si de calitatea produselor noastre, te sfatuim sa alegi din categoriile de pe site orice iti atrage atentia. Suntem siguri ca vei fi incantat sa deschizi coletul si sa descoperi surprizele din el.

Cele mai indragite si cautate produse sunt plicurile si ceara.

Cu o multitudine de culori si forme, clientii comanda si recomanda plicurile noastre pe tot parcursul anului. Indiferent ca vorbim despre plicuri pentru invitatii de nunta, plicuri de bani, plicuri pentru vouchere, plicuri pentru carti de vizita ori plicuri pentru felicitari.

Pregatim coletele cu o deosebita atentie si drag pentru ca in momentul in care le deschizi sa te cuprinda un sentiment de bucurie.

Desigur, avem si plicuri handmade, plicuri realizate manual dintr-un carton mai special, plicuri colorate, indoite si lipite de catre echipa Fluturas.net. Sunt mai speciale si le recomandam mai ales pentru evenimentele importante din viata ta, precum nunta.

Ne bucuram ca putem incanta clientii cu stampile / sigilii si ceara si punem la dispozitia ta toate instrumentele pentru realizarea celor mai frumoase atentii.

Fie ca vorbim despre ceara bronz, ceara rosu antichizat, ceara alba, ceara aurie, ceara champagne, ceara rosie, ceara verde smarald ori ceara neagra, batoanele fac echipa puternica alaturi de un pistol pentru ceara cu on/off si cu stampilele / sigiliile noastre.

Se pot imprima diverse modele, iar rezultatul e unul spectaculos mereu.

In cazul unui eveniment special, te ajutam si cu personalizarea unui sigiliu, in functie de doleante. Sau iti poti alege unui prestabilit de pe site-ul nostru. Orice alegere ai face, te asiguram ca privitorii o sa fie surprinsi si incantati de ideile tale.

Punem mare pret si pe impachetarea coletelor, pe interiorul acestora si mereu incercam sa iti oferim o experienta placuta cand deschizi cutiile de la Fluturas.net. Ha

rtia de matase e perfecta in acest scop iar clientii o apreciaza enorm. Si aici, putem sa garantam calitatea ei. Iti recomandam sa testezi si tu Hartie de matase Albastra - Navy Blue / Set 10buc, Hartie de matase Verde Olive un set are 10 buc, Hartie de matase Rosie /set 10 buc (0.6lei/buc), Hartie de matase Neagra /set 10 buc (0.65lei/buc).

Pentru un pachet mai special avem si Hartie de matase Bronz metalizat /set 5 buc, Hartie de matase Argintiu metalizat / set 5 buc, Hartie de matase Auriu metalizat /set 5 buc.

Stim ca oricand e apreciat si un cadou...dulce. Comercializam diverse ciocolatele cu design personalizat sau prestabilit.

Fie ca dorim sa indulcim un membru al familiei sau punem accent pe unicitate in cadrul unui eveniment festiv – nunta, botez, petrecere corporate – va surprindem cu un gust si calitate deosebite.

Disponibila pe 3 dimensiuni, ciocolata se incadreaza tiparului de cadouri inovative pe care oricine ar vrea sa le gaseasca sub brad sau intr-o cutie frumoasa.

O alta categorie speciala o reprezinta felicitarile. Si pentru ca adoram perioada Sarbatorilor, am creat design special si unic pentru Felicitarile de Craciun. Te lasam pe tine sa alegi cea mai potrivita varianta.

Suntem convinsi ca iubitorii de animale vor aprecia Felicitarea Craciun fericit catelus, corporatiile vor putea folosi Felicitarea Fulg de nea auriu, Felicitarea Craciun fericit, Felicitarea Sarbatori binecuvantate sau Felicitare craciun Merry Christmas Gold.

In semn de apreciere pentru oamenii din viata noastra am pregatit Felicitarea S-a nascut Hristos, Scrisoare pentru Mos Craciun, Felicitarea Ho ho ho, Felicitare - Craciun vesel, Felicitari Craciun - Hai afara la zapada, Felicitare - Craciun fain, Felicitare - Mosu' e pe drum, https://invitatiilovestory.ro/collections/greenery

In caz ca esti pasionat si de lucrurile handmade, accesoriile o sa confere un plus de unicitate  creatiilor tale. Iar fluturas.net comercializeaza si panglica dublu satinata, sfoara/snur de bumbac si iuta, ace gamalie, flori de bumbac, stickere / timbre, baloane.

Trebuie doar sa-ti lasi imaginatia sa exploreze si sa comanzi de pe site-ul nostru produsele de care ai nevoie in activitatea ta zilnica.

Ne bucuram pentru clientii care ne descopera si va asiguram de calitatea produselor si de disponibilitatea noastra atat pe site, email sau la nr de telefon pentru eventualele nelamuriri.

Plicuri, sigilii, ceara, hartie de matase, ciocolata - produsele noastre dragi!