Plicuri noi – fluturas.net

Plicuri noi – fluturas.net

Plicuri noi – fluturas.net

Plicuri noi – fluturas.net

 

De-a lungul timpului ne-am ocupat sa aducem in atentia voastra numeroase produse, dimensiuni, culori. Am testat si verificat piata, am comandat mostre si dupa sfatuiri cu intreaga echipa, am facut stocuri la cele mai indragite produse de noi. Fie ca ne referim la plicuri, la ceara, sigilii de alama, la panglica, ciocolata pe diverse dimensiuni, ne face placere ca suntem in topul preferintelor voastre an de an.

Mereu am avut in vedere extinderea companiei si satisfactia clientului, aceasta din urma fiind pe primul loc. Si ne bucuram de fiecare data cand alegerile noastre in materie de stocuri sunt cele potrivite, dovada fiind numeroasele comenzi primite zilnic.

Fluturas.net si-a inceput activitatea ca furnizor de plicuri. Inca de la inceputurile noastre am stiut ca o sa evoluam rapid, data fiind multitudinea de dimensiuni si culori ce o pregateam spre a fi lansate pe piata. Desigur ca am avut dreptate, azi noi fiind compania din tara care comercializeaza cea mai variata gama de plicuri – dimensiune, culori. Am stiut de la inceput cat de mare e nevoia pe piata romaneasca de un furnizor serios, cu materiale calitative. Plecand de la miresele care isi doresc invitatii de nunta perfecte, la organizatori de evenimente si firme care au nevoie de diverse materiale, am creat o companie frumoasa, unde clientul este pe primul loc si unde evolutia se are in vedere permanent.

Am inceput sa fim creativi, sa comercializam plicuri, ceara, sigilii de ceara, ciocolata personalizata sau standard cu mesajele noastre, panglici de satin, catifea sau alte materiale de birotica si papetarie. Plicuri noi – fluturas.net

Acum, va prezentam cele mai noi produse ale noastre. Niste plicuri in nuante superbe, pe o singura dimensiune – C6 (114x162 mm). Culori vibrante, la moda, menite sa serveasca pentru invitatiile de nunta, invitatiile de botez, pentru vouchere, carduri cadou, felicitari de sarbatori, cadouri. Avem o gama de plicuri verzui - Plic Verde Olive Deschis 120g C6, Plic Verde Olive Inchis 140g - C6, Plic Verde Padure 120g - C6. Dar si in nuante de albastru - Plic Albastru regal 120g C6, Plic Albastru pudrat 120g C6, Plic Albastru AquaMarine 120g C6.

Desigur ca am pregatit si cateva plicuri mai speciale - Plic Alb Perlat 130g C6 si Plic din hartie de calc / plic translucid C6. Ne mandrim cu aceste noutati pentru ca suntem siguri ca le veti indragi. Clapeta plicurilor noi este in ''V'', greutatea hartiei e cuprinsa intre 110 - 140g/mp, iar lipirea gumata.

Desi intr-o cantitate limitata, aceasta noua versiune a plicurilor e menita sa incununeze cele mai frumoase produse ale noastre. Sa ne bucure privirile pentru ca, credeti-ne, sunt cele mai frumoase plicuri aflate pe site-ul nostru. De fapt, nu ne credeti pe cuvant! Comandati-le! Si va veti convinge singuri! Intre pozele de pe site si realitate pot sa fie diferente, in functie de setarile fiecarui monitor de pe care priviti site-ul nostru. Noi va asiguram ca nuantele sunt si mai frumoase in realitate. Feedback-urile pana acum sunt dintre cele mai frumoase, placute si sincere.

Fluturas.net nu este un fluturas oarecare! Este fluturasul tau preferat!