Felicitari

Felicitari

Felicitari

Felicitari 

            Uneori, daruim cadouri doar cand e necesar. Fie ca suntem invitati la o petrecere, o aniversare, ca este o sarbatoare sau o perioada speciala din an. Iar atunci cand o facem, ar trebui sa avem multa inspiratie, sa cunoastem gusturile destinatarului si sa alegem cea mai potrivita optiune pentru el. Un cadou reflecta interesul acordat acelei persoane si, bineinteles, ne dorim ca prin gestul nostru sa transmitem sentimente de interes si apreciere. Iar acest fapt uneori ne pune in dificultate, sa recunoastem.

            Intr-un moment special, un cadou poate deveni cartea noastra de vizita, prin felul in care e impachetat, ales, oferit. Iar “cireasa de pe tort” poate fi reprezentata de o Felicitare. Pentru ca e ceva personal, ne putem aseza gandurile si sentimentele pe hartie, putem transmite tot ceea ce gandim, uneori mai usor decat am putea sa o facem prin vorbe. S-ar putea ca un astfel de gest sa insemne mai mult decat cadoul in sine. Echipa Fluturas.net stie ca acest obicei e mai putin intalnit astazi, ca uneori preferam sa achizitionam cadouri cu o insemnatate materiala mai mare. Dar va recomandam cu toata caldura sa incercati sa surprindeti si cu o felicitare. Niciodata nu se va sub-aprecia acest gest.

Indiferent ca e vorba de felicitari aniversare, felicitari de 1 martie, felicitari de 8 martie, felicitari de Craciun, felicitari de ziua de nastere, felicitari de Ziua indragostitilor, persoana care urmeaza sa primeasca acest gest va fi total impresionata. Conteaza atat de mult sa ne valorificam sentimentele, sa ne asternem gandurile pe hartie pentru ca sa impartim ceva mai mult decat cuvinte – emotie.

            Am creat o colectie speciala si unica de Felicitari care pot sa fie folosite in momentele cheie ale vietii. Indiferent ca e vorba de felicitari aniversare de “La multi ani” sau pentru mama / bunica - femeia draga din viata noastra. Am incercat sa surprindem o varietate cat mai larga pentru ca acestea sa poata fi daruite impreuna cu o alta atentie, daca se doreste - https://fluturas.net/collections/felicitari

Culorile sunt diverse, imposibil sa nu gasiti macar o felicitare care sa se potriveasca dorintelor voastre. Unele felicitari au design fata/verso, dimensiune de 10x15 cm sau 13x13 cm. Noi va oferim cadou si cate un plic care sa se potriveasca design-ului respectivei felicitari - plic C6 sau plic 130x130 cm.

Noutatea este ca va putem ajuta inclusiv cu personalizarea unor felicitari – disponibilitate pentru companii sau pentru comenzi care contin un numar mai mare de bucati dorite.

            Colectia de felicitari poate fi personalizata astfel cu plicuri pe culorile disponibile pe site-ul nostru si cu diverse modele de sigilii de ceara – o multime de variante, culori, design-uri. Astfel, dintr-o felicitare normala putem crea ceva cu adevarat special. Sigiliile de ceara confera o nota eleganta si misterioasa. Oricine va primi un plic sigilat va dori cat mai repede sa vada ce se ascunde inauntru. Iar in momentul deschiderii, scrisul caligrafic si sentimentele asternute pe felicitare vor ajunge direct in sufletul destinatarului.

            Sa daruim din inima si sa ne asternem pe hartie sentimentele. Felicitarile disponibile pe site-ul nostru va ajuta sa creati un moment unic, de neuitat.