Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor

Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor

Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor

Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor

            Cat de asteptata a fost aceasta categorie!

De-a lungul timpului ne-am dat seama ca NUNTILE sunt evenimentele noastre preferate! Bucuria actorilor principali – un EL si o EA, care radiaza de fericire si transmit prin toti porii celorlalti participanti la eveniment EMOTIE. Acel sentiment minunat, care e parte din viata noastra zilnic, dar parca il simtim mai profund atunci cand suntem prezenti la o astfel de ceremonie si petrecere.

            Colega noastra care se ocupa de DESIGN este o persoana sensibila, atenta la nevoile celor din jur, se adapteaza usor cerintelor, e creativa, flexibila, atenta la detalii. Asadar, ea a gandit si a creat o colectie speciala care sa vina in intampinarea mirilor - Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor. In acest fel ei pot sa isi aleaga mai rapid sigiliul, acesta putand fi personalizat cu initialele lor sau cu data nuntii. Colectia cea noua se bucura deja de un succes absolut, fiecare zi fiind speciala pentru intreaga echipa Fluturas.net. Se inmultesc comenzile care contin si aceste produse unice.

            Consideram ca e esentiala personalizarea unui eveniment, iar nunta este unul dintre cele mai importante din viata fiecaruia dintre noi. Evenimentul in sine ne reprezinta pe noi, “actorii principali” de pe scena, care isi traiesc cu bucurie momentul de glorie si transmit prin caldura din privire si zambet bunatatea din sufletul lor.

Si totul trebuie sa se aseze perfect, fiecare detaliu conteaza, iar echipa Fluturas.net e mereu acolo pentru a se asigura ca totul iese perfect, fix asa cum isi doresc mirii.

            Iar la capitolul invitatii de nunta, perfectiunea ne defineste.

            Invitatia de nunta e valoroasa si trebuie sa intelegem ca uneori dicteaza desfasurarea intregului eveniment. In momentul crearii ei, mirii participa activ la design, la alegerea plicurilor potrivite (aici ne referim la culoare, textura, dimensiune) dar si la personalizarea ei – cu sigilii colorate, de exemplu.

Aceste sigilii pot avea un design standard -vezi https://fluturas.net/collections/sigilii-stampile sau pot fi sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor sau sigiliu cu data nuntii – vezi https://fluturas.net/collections/sigilii-semipersonalizate . Ca detalii tehnice, sigiliile sunt din alama, au maner de lemn si diametrul de 2,5 cm.

Avem diverse modele, precum cele clasice doar cu initiale, sau cu design special - crenguta de eucalipt, crenguta simpla, frunzulite, ori cu diverse fonturi caligrafice.

           Mai mult decat atat, sa recunoastem! Acest mic-detaliu va transmite viitorilor participanti la eveniment ca “actorii principali” se preocupa chiar si de cele mai mici amanunte pentru reusita evenimentului lor. Alaturi de o invitatie cu design special, un plic potrivit si un sigiliu semi-personalizat in culoarea dorita de tine, vei simti cat de aproape esti de primul eveniment in calitate de noua-familie si alaturi de persoana cea mai draga tie – propria nunta.

         Stampila semi-personalizata ramane o alegere eleganta si de bun augur, iar sigiliile semi-personalizate cu initialele mirilor sau data nuntii sunt cireasa de pe tort pentru iubitorii de detalii care fac diferenta.

In concluzie, evenimentul va fi un real-succes si garantam pentru surprinderea tuturor invitatilor!