marturii de nunta

Marturii de nunta

Marturii de nunta

Unul din momentele care incheie un eveniment reusit, este cel in care mirii daruiesc invitatiilor marturi de nunta, ale acestei zile speciale la care ei au fost parte. Este important ca aceste marturii sa se potriveasca fiecarui invitat, dar sa reflecte si personalitatea mirilor. De aceea Fluturas s-a gandit la una dintre cele mai faine marturii de nunta. Ce este mai placut decat ceva dulce? Asa e? Ciocolata este pe placul tuturor.          

Fluturas vine cu o propunere inedita de marturii de nunta si anume ciocolata personalizata. Ambalajul unei ciocolate personalizate se poate printa cu orice doresc mirii. Cat de fain este sa ai ciocolata cu initiale sau cu numele mirilor drept marturie? Te asiguram ca e fain sa o si primesti. Ciocolata personalizata ca marturie se poate face sub cateva forme in functie de cerinntele fiecaruia. Fluturas are ciocolata personalizata disponibila sub patru forme.

Prima forma de ciocolata personalizata care poate fi folosita drept marturie de nunta este si cea mai indragita, atat de noi cat si de clienti. Ciocolata personalizata de dimensiunea 3,3x3,3 cm este cea mai comandata. Aceasta vine cu diferite arome: ciocolata personalizata cu lapte, ciocolata personalizata cu menta, ciocolata personalizata cu caramel sarat si ciocolata personalizata 70% continut de cacao. Find o ciocolata pe forma patrata este usor sa asezam un design simplu si frumos. Pe eticheta unei astfel de ciocolate personalizate care sa fie folosita drept marturie incape numele mirilor si data nuntii sau un citat reprezentativ pentru cei doi indragostiti. Aceasta ciocolata personalizata are 5 g si este deliocioasa, cu siguranta pe placul tuturor invitatilor tai.

Daca totusi doresti ceva mai diferit, iti sugeram ceva mic si delicios care cu siguranta poate face patrte din marturia de nunta perfecta, anume banuti de ciocolata personalizati. Acestia au ceva mai mult gramaj, anume 10 gr, deci poti savura mai mult gust minunat. Forma este rotunda cu un diametru de aproximativ 3 cm. Pe acest banut personalizat minunat si deliciosm, lipim un sticker cu personalizarea ta. Iti sugeram sa alegi ceva simplu si la obiect, cum ar fi numele voastre, data nuntii sau initialele, asortate cu un design pe masura. Banutii personalizati au un gust intens si delicios de caramel si ciocolata cu lapte, iar textura usor crocanta din interior este fix cireasa de pe tort. Acesti banuti de ciocolata personalizati pot fi folisiti si pe masa de candy bar, cu siguranta fac concurenta prajturilor.

Ciocolata personalizata medie este una din preferatele mele, gust fin de ciocolata cu lapte care ti se topeste in gura de la prima muscatura. Ciocolata personalizata medie este ciocolata cu ambalajul ideal, daca esti o persoana extrovertita si doresti sa te exprimi. Ambalajul este unul generos unde iti poti asterne si un citat frumos care te reprezinta, alaturi de numele tau si data celei mai importante zile din viata ta. Dimensiunea acestei ciocolate personalizate este de 9x4,5 cm si poate fi marturia ta perfecta.

Nu in ultimul rand, fluturasul are si ciocolata personalizata mare, aceasta poate fi marturia ideala pentru romantici incurabili. Cei care vor sa mearga si mai departe cu acest mod de exprimare, isi pot pune pe aceasta chiar si poza lor preferata de cuplu. Ciocolata personalizata mare este ideala pentru un design mai complex.

In concluzia, fluturasul vine cu o paleta de marturii frumoase si delicioase. Cu siguranta una din variantele noastre de ciocolata personalizata ti-a facut cu ochiul, asa ca salveaza produsul si contacteaza-ne pentru ati completa evenimentul cu aceste marturii inedite cu care vei impresiona toti invitatii.