Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun

Incet-incet, se apropie Craciunul. Stim cu totii cat de aglomerata e acea perioada a anului si cate lucruri neprevazute pot aparea. Desi ne dorim ca totul sa ne iasa perfect, uneori suntem prinsi in diverse proiecte si pregatiri, incat uitam lucruri cu adevarat importante.

In aceasta perioada ne bucuram de oamenii din jur si suntem alaturi de cei dragi. Stiti ce este cel mai apreciat lucru in aceasta perioada? Nu, nu sunt acele cadouri scumpe. Sunt cuvintele din suflet, rostite sau...scrise. Sentimentele nu se demodeaza niciodata si nici nu veti da gres in fata nimanui cu acest mic gest.

Echipa Fluturas.net s-a gandit de nenumarate ori la frumusetea acestei perioade si la bucuria celor care primesc mesaje din suflet. Astfel, am creat o categorie speciala, realizata integral de catre membri nostri, o categorie adresata tuturor – copii, parinti, bunici, colegi, prieteni, parteneri de business. Ne bucuram astfel ca Felicitarile de Craciun sunt printre cele mai iubite produse in perioada Sarbatorilor de iarna. Toate felicitarile ajung la tine impreuna cu un plic colorat si un sticker, pentru ca gandurile tale sa nu aiba alti ochi inafara celor ce tu ii doresti.

Copii adora sa scrie scrisori lui Mosu’. Fie ca esti parinte, fie ca esti invatatoare sau educatoare, trebuie sa comanzi si tu Scrisoare pentru Mos Craciun, o felicitare speciala, colorata, pe care cei mici isi pot trece orice dorinta. Am gandit-o special pentru ca ei sa se simta confortabil scriind-o, design-ul fiind potrivit pentru aceasta ocazie.

Parintii si bunicii apreciaza un design clasic – elegant, precum este si Felicitare - Craciun in familie, Felicitare - Craciun cu sanatate sau Felicitare - Sarbatori cu bine. Felicitare - S-a nascut Hristos sau Felicitare - Sarbatori binecuvantate sunt realizate cu gandul la bunicii nostri, pentru care noi (copii si nepoti) suntem adevarata avere.

Pentru colegii de munca sau partenerii de business, am realizat felicitari de Craciun cu design minimalist. Aici putem sa va recomandam Felicitare - Fulg de nea auriu, Felicitare Merry Christmas and Happy New Year, Felicitari Craciun Corporate - Merry Christmas Goldy sau Felicitare Craciun corporate -Merry Christmas Gold. Se afla printre cele mai cautate felicitari de Craciun de catre companii. Va putem ajuta inclusiv cu personalizarea lor, printand logo-ul companiei direct pe felicitare sau gandurile voastre.

Prietenii apreciaza lucrurile amuzante si se bucura mult cand primesc cadouri unice. Astfel, va recomandam sa aveti in vedere Felicitari de Craciun Happy Rudolf, Felicitare - Mosu' e pe drum, Felicitare Craciun fericit catelus, Felicitare - Craciun fain ori Felicitare Craciun vesel.

Felicitarile de Craciun au diverse dimensiuni - C6 (114x162 mm), I8 (133x184 mm), sau patrat mic (130x130 mm) ori patrat mare (155x155 mm). La fiecare produs – felicitare de pe site-ul nostru gasiti dimensiuni, descrierea articolului, dar si imagini cu design-ul fata/verso. Felicitarile de Craciun includ cate un plic colorat + un sticker din hartie.

Va propunem sa va bucurati de aceste Felicitari de Craciun impreuna cu familiile si apropiatii vostri. Scrieti pe ele tot ce va doriti, transmiteti tuturor numai gandurile bune si bucuria Sarbatorilor de Iarna.