ceara-verde-eucalipt-fluturas

Nuante noi de ceara – disponibile doar la Fluturas.net

Nuante noi de ceara – disponibile doar la Fluturas.net

Nuante noi de ceara – disponibile doar la Fluturas.net

 

Dragilor, ne face placere sa va anuntam ca avem nuante noi de ceara. Stim cat de mult le-ati dorit, asadar puteti sa le comandati de ACUM. Nuante calde, nuante reci, pastelate sau puternice, suntem convinsi ca o sa va placa. Ceara e de o calitate superioara si orice design de sigiliu se va vedea perfect pe ea!

Stim ca se apropie una dintre perioadele cele mai incarcate si solicitate pentru voi – creatori de produse, miri, organizatori de evenimente. Invitatiile de nunta, invitatiile de botez, gift card-urile sau voucherele vor arata perfect, sigilate cu nuantele noi de ceara – disponibile doar la Fluturas.net.

Acum putem sa va asiguram ca avem nuante suficiente de albastru – ceara albastru pastel, ceara albastru pudrat, ceara albastru navy. Aceasta cromatica se potriveste unor invitatii cu tematica marina, unui design minimalist, dar de efect. Iubim nuanta aceasta de albastru ce se potriveste cu plicurile albe (mai ales) pentru contrast sau cu plicurile albastre.

Desigur ca nu puteau sa lipseasca si nuantele de verde – ceara verde pastel si ceara verde eucalipt. Cele doua nuante noi sunt total diferite de tot ce am avut pana acum. Impreuna cu ceara verde smarald, ceara verde padure, ceara verde olive si ceara verde pudrat, aceste 2 nuante noi completeaza intreaga cromatica de verde. Stim cat de mult iubiti invitatiile de nunta cu tematica florala sau greenery, invitatii care sunt la mare cautare si in acest an. Merita sa adaugati un sigiliu de ceara care sa scoata in evidenta invitatia de nunta si plicul ales.

Pentru invitatiile de nunta luxury, noua nuanta de ceara alb sidefat este perfecta! Sideful extrem de elegant si finut, va arata superb in contrast cu un plic colorat. E potrivita pentru invitatiile de nunta, si clar trebuie testata pentru a vedea intr-adevar cat poate fi de frumoasa!

Paletarul de roz s-a imbogatit cu o nuanta de ceara roz trandafiriu, un roz deschis, pal, ce se potriveste invitatiilor de nunta din colectia florals sau fairytale. O nuanta jucausa ce merita avuta, mai ales la invitatiile de botez pentru fetite.

Nude – atat de versatil si cerut de catre voi, dragi clienti! Ei bine....da, avem si ceara cappcuccino, si va spunem sincer ca suntem extrem de incantati de culoarea sigiliilor.

Va recomandam sa asociati nuantele de ceara cu modelele sigiliilor ce le avem disponibile pe site-ul nostru. Modele predefinite (precum sunt Model sigiliu cu drag, model sigiliu Rozmarin, model sigiliu eucalipt, model sigiliu arborele dragostei), sigiliile semi-personalizate cu initialele mirilor ori data nuntii, sau sigiliile personalizate cu ce design doriti – sunt de mare impact.

Mereu aproape de clientii nostri, ne bucuram ca reusim sa va ascultam ideile si doleantele si sa imbogatim paletarul cromatic al nuantelor de ceara sau al plicurilor. Noi suntem incantati si entuziasmati de aceste produse noi din portofoliul Fluturas.net. Va pregatim si alte surprize, asadar stati aproape!ceara-cappuccino-sigilii